Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Unitats didàctiquesEl Centre de Creació Jove C-19 de l'Ajuntament d'Eivissa ofereix tres unitats didàctiques per als centres educatius del municipi.

Aquesta oferta educativa, destinada a alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, està creada per professionals i ajustada als currículums de cadascun dels cursos.
L'objectiu d'aquestes formacions és oferir una fórmula atractiva i diferent als centres educatius per a transmetre els continguts establerts.

Les tres unitats bàsiques, que es poden realitzar en el C-19 són Geologia, l’Origen de la Terra, Monòlegs sobre la Generació del 27 i Descobreix la fórmula secreta a través d’un scape room.

Pel que fa a la unitat didàctica de Geologia, l'Origen de la Terra, es tracta d'un taller de ciència per a alumnes de 4t ESO i 1r Batxillerat impartit per l'enginyer mecànic i autor del blog Ciència de Sofà, Jordi Pereyra. A través d'aquesta unitat educativa, l'alumnat aprendrà la formació del sistema solar així com la composició interna de la Terra o els processos que formen les roques sedimentàries, entre altres.

La unitat didàctica Monòlegs sobre la Generació del 27, està dirigida a l’alumnat de 4t d’ESO, el taller està impartit per José Boto, format en teatre, interpretació, improvisació còmica i monòlegs. A través de jocs i improvisació, els alumnes coneixeran la història de la Generació del 27, en general, i particularment a Federico García Lorca.

La tercera unitat didàctica que s’ofereix a les escoles i instituts és Descobreix la fórmula secreta a través d'un scape room. Aquesta formació dirigida a 4t ESO i 1r Batxillerat I està impartida per Iulia Pricope, graduada en Enginyeria de l'Energia. L'alumnat descobrirà el coneixement científic treballant de manera divertida a través d'un scape room sobre física i química.

Enllaç a:
· Unitats didàctiques a la web de Joventut

Wpp