Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concert a les residènciesLa regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat, avui i demà, un petit esdeveniment per a les 236 persones majors que es troben aquests dies a les residències de Cas Serres i Reina Sofia.

L'esdeveniment s'ha iniciat avui a la residència de Cas Serres i ha consistit en una xocolatada i bescuit per a 115 persones i una actuació de nadales, a càrrec de la cantant Paula Ramos. Demà serà el torn del repartiment de 121 racions de xocolata i bescuit i del concert a la residència Reina Sofia.

Els dos esmorzars estan acompanyats del concert de nadales anomenat 'Nadales i Christmas Carol' de l'artista eivissenca Paula Ramos que ha inclòs un repertori de nadales clàssiques.

La regidora de Participació Ciutadana, Montse Garcia, ha destacat que 'donat que enguany, per segona vegada, la gent major no ha assistit a vorer l'enllumenat nadalenc de la ciutat, hem volgut portar l'esperit nadalenc a les residències amb aquest petit esmorzar i una actuació de nadales'.

Per motius sanitaris, totes les racions han estat preparades de manera individual i no s'accedeix, més que les persones autoritzades, a l'interior de les dues residències.

Wpp