abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campus Paco RedondoEl IV Campus de bàsquet Sa Real Paco Redondo comptarà amb la presència del jugador de la NBA Facundo Campazo i el jugador del Real Madrid, Gabriel Deck.

El campus de Bàsquet Sa Real Paco Redondo tindrà lloc del 4 al 9 de juliol a pavelló de col·legi de Sa Real i comptarà amb la presència de jugadors com a Facundo Campazo que disputa a la NBA i Gabriel Deck.

A la presentació hi ha assistit, la regidora d'Esports, Elena López, acompanyada de Paco Redondo, entrenador ajudant del Real Madrid Baloncesto ACB, Juan Trapero, preparador físic del Real Madrid Baloncesto ACB, Alberto Vide, president del Club Esportiu Bàsquet Sa Real i José Antonio Piqueras que és el coordinador del campus.

La regidora d'Esports, Elena López, ha assenyalat que 'el mes de juliol és el mes del bàsquet a la nostra ciutat. Tenim tres esdeveniments de bàsquet cada any, i aquest és un dels més representatius per tot el que genera quant a quantitat de boixes i boixos, quant a la formació i el que representa per sa la nostra ciutat, i més amb un cartell com el que tenim on els infants es poden trobar amb grans jugadors i grans entrenadors. Això per a nosaltres com a ciutat esportiva és meravellós'.

Per la seva banda, Paco Redondo, ha afirmat que 'enguany s'ha millorat molt la presència de boixes al camp respecte a la primera edició. Tenim un tant per cent elevadíssim de jugadores de bàsquet dins les 60 places i això és un èxit'. A més, ha destacat l'èxit del Club sa Ral que organitza i té les instal·lacions i que ha aconseguit que 'les primeres inscripcions rebudes siguin d'altres clubs'.

El campus, pensat per a esportistes des de la categoria de bàsquet mini fins a cadets (nascuts entre el 2004 i el 2011), compta amb 60 places com a màxim i un preu de 170 euros i les inscripcions ja estan obertes al públic a través de la pàgina del Club esportiu Bàsquet Sa Real.

El campus tindrà lloc des del dilluns 4 de juliol al 9 de juliol en horari de 17.00 a 20.30 hores i el dissabte, dia de Portes Obertes, de 10.00 a 13.00 hores.

Durant el campus, els infants tindran classes de preparació física, treballaran el Joc d'espais i aprendran com rendibilitzar els avantatges ofensives, entre altres recursos.

Per la seva banda, el president i el coordinador del campus Sa Real Paco Redondo, Alberto Vide i José Antonio Piqueras, han agraït la col·laboració del Patronat d'Esports en aquesta trobada, una iniciativa que ajuda a crear hàbits en els jugadors més joves i a millorar l'aprenentatge tant als jugadors i jugadores d'Eivissa com als entrenadors i entrenadores.
Les inscripcions es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant a Josep Antoni Piqueras al 657897176. 

Wpp