abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sira HernándezEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE) acollirà el pròxim dimecres 18 de maig un concert de la pianista i compositora Sira Hernández amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Al concert, que tindrà lloc a les 18 hores, la pianista interpretarà peces de l'àlbum ‘Iniciació a la llum’.

Aquesta serà la segona vegada que la compositora visita Eivissa, on ja va participar a 2021 al XXIV Festival de Música d’Eivissa. L’entrada al concert és gratuïta fins completar l’aforament.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa han recordat que l’accés als centres museístics de la ciutat d’Eivissa són gratuïts i que tots el museus estaran oberts dimecres 18 maig al seu horari habitual.

Sira Hernández, pianista i compositora barcelonina, debuta als 16 anys en el Conservatori G.Verdi de Torí (Italia). La seua faceta com a compositora destaca per la simbiosi que estableix amb artistes de la talla de Pablo Aran, ballarí de la companyia de Pina Bausch Wüpperthal Tanztheater, l’artista plàstica Stella Rahola, l’actor Manuel Galiana, el director i coreògraf italià Moreno Bernardi o el poeta Ángel Crespo.

Entre els seus composicions destaquen ‘Initiation to the Shadows’ (2020) que arriba a ser el sisè CD en vendes de Naxos el mes de maig de 2020 a tot el món o la seua trilogia per a piano sol, ‘Tres impressions sobre la Divina Comèdia’, dedicada a Dante l’any de les commemoracions del 700 aniversari de la seua mort.

Wpp