Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tot esperant en WillL’Espai Cultural de Can Ventosa posa a la venda les entrades per a l’espectacle ‘Tot esperant en Will. Un musical Shakesperià’ del pròxim 4 de juny.

L'Espai Cultural de Can Ventosa acollirà el musical ‘Tot esperant en Will. Un musical Shakesperià’ el pròxim dissabte 4 de juny. La representació que serà en català, està oberta a tots els públics i tindrà lloc a les 18.30 hores.

El musical està dirigit per Toni Sans i Albert Mora i interpretat per Anna Alborch, Rubèn Montañá y Maria Santallusia. Tracta de tres clowns -Pústula, Gresca i Mortadefam-, que s'han reunit de nit en un lloc solitari per a assajar una tragèdia escrita per Will, el quart membre de la companyia, que encara no ha arribat. Mentre esperen al seu amic els tres personatges reflexionaran sobre els temes més profunds de l'existència fent un retrat de la condició humana, mitjançant la música, el sentit de l'humor i el teatre dins del teatre. Tampoc falten alguns balls perquè quedi clar que, al cap i a la fi... la vida és una meravellosa comèdia!

La representació ha rebut el premi Feten 2022 al Millor Espectacle Musical.

Les entrades estan a la venda a la web www.eivissa.es amb un preu de 8 euros. 

Wpp