Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nous vehicles policiaLa regidora de Policia Local d'Eivissa, Rosa Rubio, i el cap de la Policia Local d'Eivissa, Fermín Cárcel, han presentat els dos nous vehicles policials recentment adquirits i que venen a ampliar la flota dels vehicles que actualment disposa la Policia Local d'Eivissa.

La regidora de Policia Local, Rosa Rubio, ha afirmat que 'aquests dos nous vehicles policials completen la flota de la Policia Local d'Eivissa ampliant-la fins als 19 vehicles i 30 motocicletes. Des de l'Ajuntament d'Eivissa estem continuant amb aquesta renovació i enguany tenim previstes més inversions per adquirir nous vehicles'.

Els dos nous vehicles, adquirits amb un pressupost de 100.000 euros, es tracten d'una furgoneta d'atestats de la marca Merdeces Vito CBI 110, que ha estat adaptada a les funcions d'oficina mòbil per a la realització d'informes i proves d'etilometries i drogues, així com per establir controls de carreteres, intervenir en la investigació d'accidents i la presa de declaracions i denuncies als llocs on es produeixen.

El segon cotxe es tracta d'un vehicle patrulla de la marca Renault Kadjar, adaptat per al transport de persones detingudes i la realització de patrulles i seguretat ciutadana.

Ambos vehicles compten amb els més moderns sistemes com els panells lluminosos informatius abatibles.

Wpp