Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visites escolars al Casal d'IgualtatL’Ajuntament d’Eivissa ofereix visites guiades al Casal d’Igualtat per donar a conèixer l’edifici als escolars del municipi. Un grup amb una vintena d’estudiants i dos professors de l’IES sa Serra ha visitat les instal·lacions on se’ls ha explicat l'historia de l’edifici, antiga Casa de sa Colomina i del barri. Així mateix, l’alumnat ha pogut observar la restauració d’un edifici històric que avui dia està dedicat a fomentar la cultura i la igualtat entre persones.

Durant aquesta activitat també es dóna a conèixer als joves quines activitats es realitzen actualment a l’edifici i el fons bibliogràfic que hi ha a les instal·lacions.

L’activitat, amb una durada de 2 hores, està dirigida a l’alumnat de 1r fins a 4t de l’ESO amb edats de 12 a 16 anys i es completa amb el contacontes interactiu ‘El nostres cossos’, a càrrec de l’escriptora Emma Segura Oms, amb què al·lotes i al·lots podran fer un viatge de reflexions envers els seus cossos, usant el poder de les paraules. Aquesta experiència ofereix als estudiants un espai on gaudir l’art d’escoltar, escoltar-se, treballar l’expressió oral, la paraula escrita i la creació literària.

Els centres interessats a participar en aquesta activitat poden inscriure’s al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta activitat és gratuïta gràcies als fons rebuts pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere, a través del Pacte d'Estat Contra la Violència de Gènere.

Wpp