Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carril bici a E-10L'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat el projecte d'execució per a la construcció d'un carril bici a la carretera E-10 que unirà la zona del Recinte Firal amb el carril bici existent en l'avinguda de Sant Jordi, en la zona d'es Viver.

Aquest carril bici fomentarà la mobilitat sostenible en l'entorn urbà, reforçant les formes de transport no motoritzades i promovent l'ús de la bicicleta en el municipi d'Eivissa. Així mateix, la seva implantació suposarà la reducció de la contaminació ambiental i acústica i l'augment de la seguretat viària dels ciclistes, tot això englobat en els objectius d'agenda 2030 quant a ciutats sostenibles.

El regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, ha explicat que 'aquest projecte d'execució que executarà l'Ajuntament d'Eivissa es basa en un avantprojecte que ja es va consensuar amb el Consell d'Eivissa i amb d'intenció que les persones que vulguin fer servir la bicicleta tinguin infraestructures segures per anar per elles'.
El Consistori ha remès avui aquest projecte al departament d'Innovació, Transparència i Transports del Consell d'Eivissa per a la corresponent autorització i poder treure-ho a licitació.

El projecte, que serà finançat a través dels Fons Europeus Next Generation, s'emmarca dins el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d'Eivissa (PMUS).

Mapa carril bici E10

Wpp