Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campus Paco VàzquezL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora d’Esports, Elena López, el director insular d’Esports del Consell d’Eivissa, Javier Bonet i l'organitzador i entrenador, Paco Vázquez, han presentat la XII edició del campus Paco Vázquez que tindrà lloc del 26 de juny al 2 de juliol a Eivissa.

El Campus Paco Vázquez compta amb la participació de l'Ajuntament d'Eivissa i del Consell d'Eivissa i està adreçat a tots els infants d'entre 7 i 17 anys, interessats a treballar durant una setmana de manera intensa conceptes tècnics i tàctics del bàsquet de la mà de Paco Vázquez, actual entrenador ajudant de Morabanc Andorra de la Lliga ACB i en el seu moment jugador amb més de 500 partits en la màxima categoria del nostre bàsquet. Com cada any, la activitat comptarà amb entrenadors amb gran experiència en bàsquet d'alt nivell, alguns de les millors pedreres de l’ACB.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha agraït a Paco Vázquez la organització junt al Patronat d’Esports d’una nova edició d’aquest campus i afirmat que ‘Paco Vázquez és un magnific exemple per a les generacions d’eivissencs i eivissenques als que ajuda a progressar’. Així mateix, ha recordat que aquest ‘és un campus obert a tots els nivells i significa, pels infants de l’illa, una gran oportunitat de poder gaudir i fer un aprenentatge d’alt nivell sense sortir de l’illa’.

La regidora d’Esports, Elena López, ha assenyalat que aquest campus es troba inclòs dins de programa del 40 aniversari del Patronat d’Esports que celebram enguany. ‘Des del Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, durant l’estiu, una vegada han finalitzat les competicions esportives, continuem fent feina, especialment amb els infants del municipi i l’esport base. Els infants d’avui seran els pròxims grans jugadors i jugadores de la ciutat. Per aquest motiu, organitzem diferents Campus a l’estiu, perquè aquests infants continuïn interessats i poder oferir-lis la millor inversió que podem fer al patronat que és: posar a l’abast de boixes i boixos persones de referència al mon de l’esport, que és Paco Vázquez i el seu equip’.

Per la seva banda, el director insular d’Esports, Javier Bonet, ha recordat el suport del Consell d’Eivissa a aquest campus i ha assenyalat que ‘Paco ha set un referent al món del bàsquet i ho és com entrenador i crec que la seua figura és molt important que estigui aquí i no caigui en el oblit’.

L'organitzador del campus, Paco Vázquez, ha explicat que 'el campus té capacitat un màxim de 80 participants per a poder una bona formació. Està enfocat només a basquet i intentem aportar qualitat portant entrenadors de pedreres de la península’.

El campus tindrà un horari únic per als 7 dies, de 9.00 a 14.00 hores i un preu de 175 euros. Hi ha reducció de preu en cas d'assistència al campus amb un germà o germana o d'assistència a campus d'anteriors convocatòries.

Les persones interessades es poden inscriure a www.campuspacovazquez.com. Per a qualsevol dubte o consulta també es pode contactar a través del WhatsApp al número +376629999 i per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp