Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles EstiuÉs un 50 per cent més del nombre inicial de places ofertes. Hi haurà 760 places en juliol i 760 en agost, el que suposa que participen 260 infants més dels previstos cada mes.

L’Ajuntament d’Eivissa ha ampliat la oferta per a les escoles infantils d’aquest estiu fins a 1.520 de places, el que suposa un augment del 50 per cent respecte a les places ofertes inicialment. Així, hi haurà 760 places al mes de juliol i 760 a l’agost que es distribuiran a les escoles de Sa Bodega, Sa Graduada i Sa Joveria. Amb aquesta ampliació, 260 infants més dels previstos podran gaudir cada mes d’aquesta activitat al municipi d’Eivissa.

El regidor de Joventut, Ricard Clivillé, ha assenyalat que ‘des de la regidoria de Joventut s’ha fet un gran esforç per facilitar l’accés a tots els infants del municipi d’Eivissa que ho havien sol·licitat. Creiem que és important donar aquest servei al màxim nombre de famílies i amb aquest objectiu hem treballat. A més, per donar cabuda a l’ampliació d’infants també hem contractat més personal. Hi haurà 16 persones més treballant a aquesta activitat, passant de 61 a 82 professionals entre directors, monitors i personal d’atenció a infants amb necessitats especials’.

Enguany, per primera vegada, la Regidoria de Joventut ha rebut una subvenció del Govern balear, dins el marc del Pla Corresponsables 2021, per a l’organització d’activitats educatives en el temps lliure infantil i juvenil, i així facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant les vacances escolars, per la qual cosa s’ofereixen preus especials en dues modalitats.

Per a les famílies en situació de vulnerabilitat l'assistència a un mes de l’escola d’estiu serà de 50,00 €, el servei d’escola matinera, el preu per mes serà de 30,00 €, menjador a preu per dia és 5,00 € i el menjador en modalitat carmanyola preu per dia és de 2,00 €. Quant a la resta de famílies, l'assistència de 1 mes a l’escola d’estiu es de 100,00 €, el servei d’escola matinera, el preu és de 30,00 €, el menjador tindrà un preu diari de 5,00 € i pel que fa al menjador de carmanyola el preu per dia és de 2,00 €.

Totes les escoles, que començaran el 1 de juliol, segueixen un programa de desenvolupament emocional i habilitats socials a través de jocs, manualitats, esports, música i sortides durant la setmana. Els grups seran d’entre 10 a 14 infants amb una persona responsable i personal de reforç o específic per algunes activitats.

Més informació al Centre de Creació Jove C19, al carrer de Castella número 19 i trucant al telèfon 971 39 76 00 ext. 24150.

Wpp