Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cantomeuL’activitat ‘Eivissual’22’ està dirigida a joves d’entre 18 i 30 anys que, entre altres projectes, elaboraran una guia de turisme alternatiu d’Eivissa i participaran en la creació d’un videoclip per a l’artista eivissenc Namodelarose. Un total de 15 joves d’entre 18 i 30 anys participen des d’ahir i fins al 15 de setembre al campus de voluntariat juvenil ofert per l’Ajuntament d’Eivissa a Can Tomeu. Es tracta d’una activitat emmarcada dins el programa de voluntariat de l’Institut Balear de la Joventut, organitzada per l'Institut Balear de la Juventut (INJOVE), de la conselleria d’Assumptes Socials i Esports, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa.

El campus, ‘Eivissual 22’, combina activitats lúdiques, formatives i de temps lliure amb la realització d’intervencions artístics a l’entorn d’Eivissa. Així, joves de diferents comunitats autònomes es convertiran en autèntics productors visuals creant un videoclip per a l’artista eivissenc Namodelarosa. Els i les joves participants elaboraran vestuaris, guió literari i tècnic i tot el material previ necessari, per a finalment executar l'enregistrament del vídeo.

Durant el campus també s'elaborarà una guia de turisme alternatiu de la ciutat d'Eivissa recorrent punts d'interès de l'illa i donant a conèixer, des d'un punt de vista jove, l'altra cara de l'illa.

El campus està organitzat per Toni Planells Viñas qui impartirà les classes de creació visual amb l'ajuda de Cristian Bollillo (Alway High) qui també forma part del projecte creatiu.

Un camp de voluntariat és una activitat en la qual un grup de joves es compromet de manera desinteressada a desenvolupar un treball de projecció social que reverteixi en benefici de la comunitat. Els camps de voluntariat ofereixen la possibilitat de conèixer nous llocs i formes de cultura, a més de compartir experiències i col·laborar amb altres joves amb l'objectiu de fomentar valors com la convivència, la tolerància, la solidaritat, la participació i l'aprenentatge intercultural.

Wpp