Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

createc1Les segones Jornades de Creativitat, Innovació i Tecnologia, Createc'22 han obert les seves inscripcions gratuïtes a través de la web districte07800.cat per a assistir a les ponències, debats i tallers de Createc Pro i Createc Jove, i per a sumar-se a la marató tecnològica Hackathon Createc '22. Les jornades, organitzades per l’Ajuntament d’Eivissa, comptaran enguany amb gairebé 70 experts en tecnologia.

Les jornades, organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa a través del Districte 07800, també han obert les inscripcions per a assistir a Createc Inmerlab, les trobades sobre tecnologies immersives i videojocs, organitzats per l'Associació de Professionals de les Arts Audiovisuals (PATÈ). Es pot reservar plaça de manera gratuïta a través del correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per al nou bloc de Createc, Ibiza NxT, organitzat juntament amb Ibiza Token, les entrades es poden adquirir en la web nxt.ibizatoken.com amb un descompte del 50% per a residents. Createc '22 comptarà enguany amb gairebé 70 experts en tecnologia que convertiran la ciutat d'Eivissa en un centre de debat i aprenentatge tecnològic obert a tots els públics. Les conferències, taules rodones i tallers sobre tecnologia, innovació i realitat virtual es repartiran durant 13 dies al llarg del mes d'octubre.

createc2

La primera cita és el Hackathon Createc '22, una marató tecnològica que es prolongarà del 30 de setembre al 7 d'octubre per trobar solucions a la preservació de la sargantana pitiüsa i al disseny de trampes intel·ligents per a serps. Després arrencaran les jornades amb Createc Pro el 6 i 7 d'octubre en la Universitat de les Illes Balears (UIB), a Eivissa. Durant dos dies, una trentena de ponents debatran i exposaran qüestions com el Metaverso i les seves tecnologies associades, els nòmades digitals, les tecnologies que venen, les solucions digitals creades a Eivissa o com usar els videojocs per a millorar la inclusió, entre altres temes.

Les jornades continuaran els dies 13, 14 i 15 d'octubre amb les conferències, taules rodones, tallers i exposicions artístiques de Ibiza Nxt i després serà el torn de Createc InmerLab, amb les seves trobades sobre tecnologies immersives, del 18 al 23 d'octubre.

Createc Jove, destinat als estudiants, tancarà el 25 i 26 d'octubre a Can Ventosa aquesta nova edició de les jornades tecnològiques i creatives dedicades a apropar les noves tecnologies a tots els públics de l'illa.

createc3

 

 

 

 

 

Wpp