abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

marinamarroqui1L’espai cultural de Can Ventosa acull el pròxim divendres 28 d’octubre dues noves activitats dins el programa ‘Viu l’Educació’, organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria d’Educació i el Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència, i dirigit tant a famílies com a docents i centres educatius. Les activitats aniran a càrrec de l’educadora social Marina Marroquí. Les entrades són gratuïtes prèvia reserva a la web www.eivissa.es

En concret, hi ha programat un monòleg sobre prevenció i detecció de la violència de gènere, sota el títol ‘Això no és amor’, que anirà a càrrec de l’educadora social i especialista en violència de gènere, Marina Marroquí. L’activitat, dirigida a centres educatius, serà a les 12 hores.

L’altra activitat és una xerrada, també a càrrec de Marina Marroquí, que explicarà a famílies i docents ‘Com construir una educació afectiva-sexual més enllà del porno’. Serà a les 19 hores.

Les entrades per a les dues activitats són gratuïtes, prèvia reserva a la web www.eivissa.es

Marina Marroquí és educadora Social, especialista en Violència de Gènere i autora de "Això no és Amor: 30 reptes per a treballar la igualtat". Ha impartit tallers de prevenció i detecció precoç de violència de gènere en adolescents a més de 100.000 joves, i ha format a professionals de l'àmbit policial, jurídic, sanitari i educatiu en la detecció i intervenció amb víctimes de violència de gènere.
Divulgadora i activista, ha estat reconeguda per la seva labor com una de les 25 dones més importants de la història de la Comunitat Valenciana per les Corts Valencianes, amb el premi Ana Tutor, el premi Menina Contra la Violència de Gènere, entre altres reconeixements.

El programa ‘Viu l’Educació’ finalitzarà el 30 d’octubre amb l’obra de teatre ‘El monstre de colors’ a càrrec de Tutais. Aquesta activitat està dirigida a infants d’infantil i primària i a les seues famílies i es realitzarà tant en horari de matí, a les 12 hores com a la tarda, a les 17 hores.

Programació d'activitats de "Viu l'Educació" dia 28 d'octubre

Wpp