Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetis

Més de 300 persones han assistit a les jornades Ibiza NXT, que ha organizat la plataforma d'art digital Ibiza Token i que s'han celebrat entre dijous i dissabte en el marc de les Jornades de Tecnologia, Innovació i Creativitat, Createc '22, promogudes per l'Ajuntament d'Eivissa.

Durant tres dies, 40 experts han abordat les últimes novetats sobre Web3 i tecnologia blockchain, i qüestions com el Metaverso i la seva aplicació en sectors com l'hostaleria, la música i els videojocs, entre altres.
L'hotel The Twiins Ibiza, situat a Platja d'en Bossa, ha acollit les conferències de dijous i divendres, mentre que en TheHub Ibiza, a Santa Eulària, s'ha celebrat la sessió del dissabte en la qual hi ha hagut tallers i workshops.

Durant les ponències, els assistents també han pogut conèixer la nova plataforma Eivichain, que utilitza la tecnologia blockchain per a registrar la traçabilitat del producte local d'Eivissa a través d'una etiqueta intel·ligent.

L'exemple de la ciutat de Lugano (Suïssa), que ha creat una criptomoneda per al comerç local, així com els jocs Web 3, les DAOs i l'art en el camp de la tecnologia blockchain, també han protagonitzat les conferències de Ibiza NXT, que han conclòs amb l'esdeveniment "Amnèsia NXT Session".

Després de la jornada de tallers i workshops, Ibiza NXT ha tancat la nova edició aquest dissabte amb una exposició d'art NFT en el Gran Hotel Montesol a on 17 artistes del col·lectiu Mintamintae han exposat les seves obres digitals, i amb un esdeveniment a Akasha, en Las Dalias.

Wpp