Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

concertstaceciliaLa Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa i el Cor Ciutat d’Eivissa oferiran el pròxim dissabte 19 de novembre un concert a Can Ventosa per celebrar el dia de Santa Cecília, patrona dels músics. Les entrades, amb un preu de 5 euros, es posen a la venda des de demà 15 de novembre fins al 18 de novembre, en horari de 18 a 20 hores al Patronat de Música. La recaptació de la taquilla anirà destinada a l’Associació de Malalties Reumàtiques d’Eivissa i Formentera (AFFARES).

Les persones que conservin entrades del Concert de Nadal 2021 del Cor Ciutat d’Eivissa, que es va haver d’anular per la pandèmia, poden anar al Patronat de Música del 15 al 17 de novembre, en el mateix horari, per a canviar-les per una entrada per a aquest concert.

El concert, que començarà a les 19 hores, es divideix en dues parts: en la primera serà el Cor Ciutat d'Eivissa el protagonista mentre que en la segona part ho serà la Banda Simfònica.

El Cor Ciutat d'Eivissa, sota la direcció de Miguel San Miguel, oferirà un repertori de peces vinculats amb la pau. La pau universal o la pau de Deu amb The Lord Bless you and keep you; la pau sanadora de la natura amb Deep Peace; la pau somiada o humana amb l’Himne des Fraternises i la pau espiritual o interior amb Praise the Lord. Així mateix, el repertori comptarà amb una selecció del musical The Sound of Music.

Per part seva, la Banda Simfònica, sota la direcció de Miguel Àngel Aguiló, oferirà l’obertura ‘Riquer, el Corsari’, de Frank J. Cogollos, guanyadora del Concurs de Composició del Patronat de Música i Hightlights from Chess, de Björn Ulvacus i Benny Andersson amb arranjaments de J. de Meij.

Des del Patronat de Música es recorda als espectadors que han d’assistir amb mitja hora d'antelació per tal de poder començar el concert a l’hora prevista.

Programa Concert de Santa Cecília 2022: Cor Ciutat d'Eivissa

Programa Concert de Santa Cecília 2022: Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa

Wpp