Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunio cetis territori i mobilitat

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha rebut avui per primera vegada a Can Botino a la consellera de Territori i Mobilitat del Consell d’Eivissa, Pepa Marí, per iniciar formalment una feina conjunta en aquells assumptes que afecten a les dues institucions. A la reunió s’ha parlat de diferents qüestions, però molt especialment de la necessitat d’aprovar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) abans d’abril de 2016 i de la millora del transport públic urbà i l’obertura del CETIS.

En relació al planejament urbanístic, Ajuntament i Consell han acordat fer un calendari de feina conjunt, de tal manera que es puguin avançar el més possible les tramitacions i el Consell pugui donar suport al treball tècnic que es vagi realitzant per part del consistori. Tant l’alcalde com la consellera entenen que es tracta d’una qüestió prioritària perquè a l’abril s’aixecaria la suspensió de llicències si no estigués el nou PGOU aprovat.

Pel que fa al transport públic, Ruiz i Marí també han coincidit en la necessitat que Ajuntament i Consell trobin una solució conjunta per a l’estació d’autobusos i posar-la al servei de la ciutadania quan abans i han acordat iniciar reunions de caire més tècnic per anar solventant totes les qüestions que fins ara han fet que les dues institucions no es possessin d’acord sobre l’obertura d’aquesta important infraestructura. L’alcalde i la consellera s’han compromés a que existirà per les dues bandes la màxima col·laboració per tal de demostrar que el diàleg i l’acord entre les dues institucions és possible. També en matèria de transports s’han comentat diferents qüestions sobre possibles millores de les línies urbanes i les seves respectives parades, qüestions que ara els serveis tècnics aniran analitzant amb més detall.