Juliol 11, 2024

ajuntamentdaltvila

L’edifici de Can Ventosa obrirà de dilluns a dissabte, dues tardes a la setmana el mes de juliol i només els matins el mes d’agost

La Biblioteca Municipal d’Eivissa (Can Ventosa) canvia el seu horari durant els mesos d’estiu. Del 5 de juliol al 5 d’agost estarà oberta els dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 hores, mentre que els dimarts i dijous es mantindrà oberta per la tarda fins a les 20h, amb horari ininterromput. Els dissabtes s’hi podrà anar de 10 h a 14 hores i els diumenges romandrà tancada.

A partir del 6 d’agost l’horari de dilluns a divendres serà de 8 a 15 hores i dissabtes, de 10h a 14 hores. Les persones usuàries hauran de tenir en compte que els serveis de préstec i d’internet tanquen 15 minuts abans que ho faci la biblioteca.

La Biblioteca Municipal d’Eivissa recorda que la bústia de devolucions de llibres instal·lada a la porta d’entrada quedarà oberta cada dia a totes hores. També existeix accés gratuït a la plataforma de llibres i revistes DIGITÀLIA, gratuïta per a tots els socis de la Biblioteca. D’aquesta manera, la Biblioteca Municipal d’Eivissa és la biblioteca de totes les Pitiüses amb l’horari al públic més ampli.