Octubre 18, 2024

ajuntamentdaltvila

La sessió originalment organitzada per dia 31 d’octubre, ha canviat a fer-se el darrer divendres d’octubre. L’activitat és part de la tercera edició dels Contacontes Coeducatius de 2024

Aquest any 2024 el Casal d’Igualtat ha tornat a organitzar el taller de contacontes coeducatiu on el darrer divendres de cada mes (exceptuant juliol i agost) s’està llegint un conte amb les famílies que hi assisteixin al mateix Casal.

La lectura que inicialment s’havia organitzat per dia 31 d’octubre s’ha passat al divendres dia 25 i serà el torn de “El poder de les paraules: aprenent a ser feliç” escrit per Soledad Carmona i Paco Orgega.

Aquesta activitat, dirigida a infants de 2 a 12 anys, es farà al Casal d’Igualtat a les 18.00h. En acabar hi haurà un petit taller per als assistents.

L’activitat és gratuïta gràcies als fons rebuts de la conselleria balear de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere. De totes maneres es necessita inscripció prèvia a:

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Telefonant a 971 397 600 extenció 24261

El Casal d’Igualtat espera que totes les famílies s’animin a participar a aquest taller