Juliol 24, 2024

ajuntamentdaltvila

Logo del Pla Municipal sobre DroguesEl III Pla Municipal sobre Drogues de la Ciutat d’Eivissa és el resultat de la unificació de criteris i accions sobre la problemàtica de les drogodependències al nostre municipi. Després d’un llarg procés de consultes i debats amb diferents organismes, institucions i professionals s’ha arribat a un consens que està representat en aquest document. La implementació del III PMD suposa de nou un compromís molt important d’aquest Ajuntament per abordar de forma global i progressiva l’entramat del món de les drogues, perquè és un problema que afecta tota la ciutadania de forma directa o indirecta.

El nostre Pla Municipal compta amb dos finalitats principals, per una banda la creació d’espais de protecció davant dels espais de risc. Aquesta protecció ha de ser eficaç en els àmbits individuals, familiars, escolars, laborals, comunitaris i d’oci i temps lliure. I per altra banda s’ha de donar cobertura a les necessitats de les persones que tenen problemes amb les drogues, facilitant el seu procés de rehabilitació i treballant des del marc de la reinserció social.

Oficina del Pla Municipal sobre Drogues
Adreça: Carrer de Canàries, 35 - Edif. CETIS, 1r pis · 07800 Eivissa
Telèfon: 971 39 75 57
Fax: 971 39 75 79
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari:
Dilluns a divendres (excepte festius) de 9.00 a 14.00h.