Octubre 28, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La ciutat d'Eivissa celebrarà a I Setmana de la Creativitat i la Tecnologia amb ponències i jornades per a diversos públics

CreatecEl tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás; el Vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes; el director General d'Innovació, Eduardo Zúñiga; i el director d’Innovació Tecnològica de la UIB, Tomeu Alorda, han presentat aquest matí la I Setmana de la Creativitat i la tecnologia d’Eivissa, Createc, que tindrà lloc a eivissa del 8 al 13 de novembre.

Les jornades estan organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa, a través del Viver d'Empreses, i han estat presentades aquest dimecres en un esmorzar amb 18 empreses de base tecnològica creativa.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa recuperarà la normalitat de l’Ocupació de la Via Pública a partir de l’1 de gener

Terrasses Les llicències d’ocupació tornaran al seu tamany habitual abans de la pandèmia.

L’Ajuntament d’Eivissa ha començat a comunicar als actors implicats la recuperació de la normalitat de l’Ocupació de la Via Pública del municipi a partir de l’1 de gener.
Aquest fet implica que les ocupacions de terrasses recuperaran el seu tamany habitual. També i després de que la taxa d’OVP no s’hagi cobrat durant els anys 2020 i 2021, al 2022 es tornarà a implantar.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa amplia l'horari dels cementiris amb motiu de Tots Sants i el Dia dels Morts

CementeriL'Ajuntament d'Eivissa ampliarà l'horari dels dos cementiris de la ciutat per a les festivitats de Tots Sants i el Dia dels Morts, els dies 1 i 2 de novembre, des de les 9 hores i fins a les 18 hores de manera ininterrompuda.

A més, i amb l'objectiu d'oferir un millor servei als ciutadans, també s'obriran els cementiris de manera ininterrompuda de 9 a 18 hores els dies previs, el 30 i 31 d'octubre.

Llegeix més...

Un total de 16 excursions conformen el calendari d'una nova edició de rutes cicloturistes i de senderisme

Rutes Ciclo i senderismeEl Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ha programat una nova edició de rutes cicloturistes i de senderisme que es desenvoluparan entre els mesos de novembre i maig.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Elena López, ha afirmat que ‘des del Patronat d’Esports treballem en posar a l’abast de la ciutadania un ampli programa d’activitats lúdiques i esportives per tal d’animar a grans i petits a tenir una vida més sana i a gaudir de la natura’.

Llegeix més...

Inscripció oberta als tallers no presencials de català de nivell incial de l'Ajuntament d'Eivissa

CatalàL'Ajuntament d'Eivissa ofereix tallers de català de nivell inicial a través de la plataforma Zoom amb la finalitat de posar al servei de les persones interessades un recurs eficaç.

Amb aquesta modalitat de classes no presencials es pretén oferir un servei dinàmic i accessible per a la major part de la població sense tenir en compte la mobilitat, el temps o, fins i tot, les circumstàncies familiars.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16