Juliol 31, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Finalitzen les obres d’instal·lació de la gespa natural a la pista d’atletisme

Nova gespa pista atletismeDurant el mes d’agost la pista estarà tancada per poder fer les obres de reforma dels vestuaris i altres millores al recinte.

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’instal·lació de la gespa natural de l’espai central de la pista municipal d’atletisme de Can Misses, quedant ja habilitada per a que la UD Ibiza comenci els seus entrenaments i per a que pugui ser utilitzada com a terreny de joc del CD Ibiza per als seus partits oficials en segona RFEF.

Llegeix més...

Més de 700 persones participen a la ‘Tríada Mediterrània: Pa, oli i vi a l’Eivissa Antiga’

Tríada mediterràniaLa iniciativa, organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa i el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera, finalitza aquest divendres amb un concert de música electrònica i ha comptat amb 10 activitats durant els mesos de juny i juliol.

La ‘Tríada Mediterrània: Pa, oli i vi a l’Eivissa Antiga’, organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa i el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera ha comptat amb la participació d’un total de 710 persones a les 10 activitats realitzades durant els mesos de juny i juliol. La iniciativa finalitza aquest divendres 30 de juliol amb un concert de música electrònica amb la col·laboració de l’Associació Dj’s i Productors d’Eivissa i Formentera (DIPEF) i Associació Ocio de Ibiza amb el qual es donarà visibilitat a aquesta nova associació i s’aproparà el museu monogràfic Puig des Molins a les persones seguidores de la música electrònica.

Llegeix més...

El Ministeri de Turisme selecciona el projecte de revitalització i sostenibilitat turistica dels barris de la Marina i Dalt Vila

Barri la MarinaLes inversions del Pla, sumades al projecte de reforma, ampliació de sa Peixateria i Mercat Vell, suposaran una transformació dels dos barris emblemàtics de la ciutat.

El Pla de revitalització i sostenibilitat turística dels barris de la Marina i Dalt Vila ha estat seleccionat per la Conferència Sectorial de Turisme per a ser finançat amb aportacions, a part iguals, per la Secretaria d’Estat, Govern de les Illes Balears i Ajuntament d’Eivissa. Les inversions estan valorades en 2.697.090 d’euros, entre el 2022 i el 2024.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa obre un punt d’informació turística al Mercat Vell donant servei als turistes del Port i el barri de la Marina

Nou punt info turísticaL’Ajuntament d’Eivissa obre un punt d’informació turística al Mercat Vell per tal donar aquest servei als turistes que cerquen informació a la zona del Port d’Eivissa i la Marina.

Per a la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, ‘amb aquesta apertura, cobrim les necessitats que s’havien detectat a les diferent meses de treball del Pla Estratègic de Turisme respecte a poder donar informació als turistes que s’apropen al barri de la Marina i la zona del Port d’Eivissa. Prestam així un servei públic que millora la qualitat de la nostra destinació facilitant i fent més còmoda l’estància als nostres visitants’.

Llegeix més...

La nova Estació Depuradora d'Aigües Residuals d'Eivissa estarà acabada i en funcionament al segon trimestre de 2023

Visita secretari estat medi ambientEl secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, visita la ciutat d’Eivissa per tractar diferents temes com el pla d'actuacions del cicle integral de l'aigua i les inversions realitzades pel Ministeri de Transició Ecològica.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i el secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán han mantingut una reunió de feina aquest matí a l'Ajuntament d'Eivissa.
A la reunió també hi han assistit el director insular de l'Administració de l'Estat a les Pitiüses, Enrique Sánchez, la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Elena López, i el regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski. 

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16