Mai 10, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa s’adhereix a la celebració del Dia d’Europ

L’Ajuntament d’Eivissa se suma a la commemoració del Dia d’Europa, diumenge 9 de maig, il·luminant de color blau l’enllumenat ornamental i estàtua del passeig de Vara de Rey, el Parc de la Pau i el Casal d’Igualtat.

A més, el Consistori ha aprovat, al ple del mes d’abril, una Declaració institucional amb la qual apel·la a la unitat europea per afrontar la pandèmia de la COVID-19. El text recorda que, la COVID-19 està tenint greus repercussions econòmiques i socials en la majoria de països de tot el món i les Illes Balears són el territori que més pateix aquest impacte econòmic i laboral de tot el país.

Llegeix més...

Instal·lat el monòlit per reivindicar i visibilitzar a l’espai públic la lluita feminista del 8 de març, Dia internacional de les Dones

Monòlit 8ML’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora d’Igualtat, Clàudia Cotaina, han presentat el monòlit que visibilitza el 8 de març, dia internacional de les Dones.
A l’acte també hi han assistit les associacions feministes del municipi, Emprendada Feminista, Dones progressistes, Sa clau de l’Armari, Nius i Metges del Món, així com el president de l’Associació de veïns des Clot, Pepe Pérez.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha dit que el d’avui ‘és un homenatge al moviment feminista i a totes les dones que han lluitat i que segueixen lluitant pels drets de les dones en tots els àmbits i al llarg de la història.

Llegeix més...

8 agents de la Policia Local d’Eivissa reben un curs de formació en benestar animal

Curs benestar animalL'Ajuntament d'Eivissa imparteix, a través de la regidoria de Benestar Animal i la de Policia Local, un curs de formació en matèria de benestar animal en una iniciativa destinada a què els agents aprenguin tots els conceptes sobre el maltractament als animals o els delictes que aquest comportament suposa.

Aquest curs, en el que hi participen 8 agents de la Policia Local, s'imparteix de manera telemàtica i significarà pels agents una formació de 20 hores.

Llegeix més...

El Museu d’Art Contemporani presenta l’exposició FOCUS IV, La reina blanca

Focus IVEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa presenta l’exposició FOCUS IV, La reina blanca, que s’inaugura el dijous 6 de maig, a les 17 hores.

L’exposició FOCUS IV compta amb el subtítol "La Reina Blanca", una obra representativa d'Isabel Echarri, que ha entrat precisament aquest any en la col·lecció del MACE. Aquest gest serveix com a petit homenatge a l'autora nonagenària i resident a Formentera, ara de manera permanent.

Com és habitual, el museu busca connexions i contextos entre aquestes obres recents i les anteriors, intentat provocar en l'espectador la tensió dels fils narratius, buscant el seu interès i la seva complicitat, convidant-lo a participar activament en el desenvolupament i creixement del propi museu.

Llegeix més...

Ferran Torrent Llorca, escriptor del mes de maig a la Biblioteca Municipal d’Eivissa

Ferran TorrentLa Biblioteca Municipal de Can Ventosa dedica el mes de maig a l’escriptor Ferran Torrent Llorca (València, 1951), amb motiu del 70è aniversari del seu naixement.

Torrent Llorca compagina les tasques d'escriptor i periodista. Va escriure la seua primera novel·la, La gola del llop (1983) en col·laboració amb Josep Lluís Seguí. L'any següent va publicar No emprenyeu el comissari, que va marcar l'inici del seu èxit com a autor de novel·la negra. Actualment aquesta obra continua sent una lectura recomanada als instituts. Els seus personatges centrals apareixeran novament en les següents novel·les, Penja els guants, Butxana (1985), Un negre amb un saxo (1987), premi dels lectors d'El Temps del 1988, Cavall i rei (1989) i L'any de l'embotit (1992).

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16