Gener 18, 2022

ajuntamentdaltvila

Notícies

El Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat destina 118.000 euros per a la rehabilitació d'edificis als barris de Sa Penya, la Marina, S’Alamera i Dalt Vila

Dalt VilaEl Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat destina 118.000 euros a la línia de subvencions per a rehabilitar habitatges i locals dels barris de Sa Penya, la Marina, S’Alamera i Dalt Vila.

El termini per a la presentació de les sol·licituds es prolongarà fins al 31 de desembre, i ja es troba en vigor després de la publicació de la convocatòria en el BOIB, el passat 6 de gener.

Llegeix més...

Inici de les obres de construcció del carril bici de l’avinguda Bartomeu de Roselló

Obres carril biciL'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció del carril bici de l’avinguda Bartomeu de Roselló amb un pressupost d’adjudicació de 89.003,18 euros.

El carril bici de l’avinguda de Bartomeu de Roselló té l’objectiu de donar continuitat al carril bici projectat a l’avinguda d’Isidor Macabich, on proximament s’iniciaran les obres de reforma integral de tota l’avinguda, permetent la circulació dels usuaris de la bicicleta, segregats del trànsit rodat, des del Port d’Eivissa fins la E-10, generant un eix vertebrador de la mobilitata sostenible a la ciutat d’Eivissa.

Llegeix més...

El Casal d’Igualtat acull la tercera edició del Club de lectura feminista i el cicle de contacontes coeducatiu per a infants

Club de lectura feminista i contacontesLa regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, acompanyada de la dinamitzadora cultural, Núria Prieto, han presentat la tercera edició del Club de lectura feminista i el primer cicle de contacontes coeducatius. Ambdues propostes culturals es duran a terme al Casal d’Igualtat, un cop al mes.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, ha destacat que ‘el Club de lectura feminista d’enguany conté un llistat molt interessant de diferents lectures que ens faran pensar, observar altres realitats i amplificar la promoció de l'emancipació de les dones a traves de la lectura d’aquests textos. Volem donar a conèixer lectures escrites per dones i que contenen la seva visió dels diferents temes.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa rehabilita el carrer de la Conquesta a Dalt Vila

Carrer de la ConquestaL’Ajuntament d’Eivissa rehabilita el carrer de la Conquesta al barri de Dalt Vila, millorant la seva accessibilitat i renovant i actualitzant les instal·lacions d’aigua i il·luminació.

Les feines també inclouen la rehabilitació i tractament dels elements urbans com els murs de contenció, bancades i llindars per a la millora visual i consolidació de l’entorn.

Llegeix més...

El Patronat de Música d'Eivissa convoca la tercera edició del Premi Biennal de composició musical

Premi Composició MusicalEl Patronat de Música de l'Ajuntament d'Eivissa ha convocat la tercera edició del Premi Biennal de Composició musical, que té per objecte seleccionar i premiar la creació musical, i que està oberta a compositors de tot el territori nacional.

Amb la publicació de les bases del concurs en el BOIB, el 23 de desembre, ha començat el termini de presentació de sol·licituds, que es prolongarà durant 60 dies naturals des de l'endemà a la seva publicació.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa finalitza la tramitació del reglament per a regular la prestació del servei en la modalitat de teletreball

Ajuntament d'EivissaÉs la primera institució de l’illa en regularitzar el treball no presencial.

L’Ajuntament d’Eivissa ha finalitzat la tramitació del reglament que regula la prestació del servei en la modalitat no presencial, mitjançant la fórmula del teletreball a l’Ajuntament d’Eivissa. El reglament es preveu aprovar, de manera definitiva, al ple del mes de gener.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa organitza un concert i berenar per les 236 persones majors de les residències de Cas Serres i Reina Sofia

Concert a les residènciesLa regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat, avui i demà, un petit esdeveniment per a les 236 persones majors que es troben aquests dies a les residències de Cas Serres i Reina Sofia.

L'esdeveniment s'ha iniciat avui a la residència de Cas Serres i ha consistit en una xocolatada i bescuit per a 115 persones i una actuació de nadales, a càrrec de la cantant Paula Ramos. Demà serà el torn del repartiment de 121 racions de xocolata i bescuit i del concert a la residència Reina Sofia.

Llegeix més...

L’AHEiF amplia el número de documents històrics digitalitzats i finalitza l’any amb 60.000 noves pàgines incorporades

Llibre de la CadenaL’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera amplia el número de documents històrics digitalitzats i finalitza la digitalització dels documents històrics d’enguany amb un total de 60.000 noves pàgines que es poden consultar en línia.

El compromís de l’Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera era aconseguir bolcar documentació important i molt demandada abans de la finalització de l’any per tal de posar-la a disposició de la ciutadania i dels i les investigadores.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16