abril 01, 2023

ajuntamentdaltvila

Notícies

El ple de l’Ajuntament d’Eivissa aprova de manera inicial els documents de la nova gestió pública de proveïment d’aigua de la ciutat d’Eivissa.

pledarrermarçEl Ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat, amb els vots a favor del Grup Municipal Socialista i del Grup Municipal deUnidas Podemos i l’abstenció del Grup Municipal Popular i del Grup Municipal Ciutadanos, laprovació inicial de la modalitat de gestió del servei públic de proveïment d'aigua potable i clavegueram, l’estudi de viabilitat econòmica financera, l’estructura de costos municipals i la proposta de fórmula de revisió de preus, i avantprojecte d'obres i explotació municipal de la concessió.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa presenta el nou sistema de bici pública de lloguer. Un servei que tindrà 200 bicicletes públiques i 20 estacions de lloguer a la ciutat d’Eivissa.

bicilloguerL’Ajuntament d’Eivissa ha presentat avui el nou sistema de bicicleta pública de lloguer a Eivissa, Eivibicing. Un servei que comptarà amb 200 bicicletes, 100 d‘elles elèctriques, i que tindrà 20 estacions a la ciutat d’Eivissa. El projecte està finançat amb fons europeus Next Gen i compta  amb una inversió estimada de 3,3 milions d’euros per al període de prestació del servei de 3 anys, prorrogables a dos anys més.

Llegeix més...

El MACE acull aquest dissabte 1 d’abril un concert de piano de l’alumnat del Conservatori de Música d’Eivissa.

invitaciomaceEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE) acollirà aquest dissabte 1 d’abril a les 11.30 hores un concert de piano de l’alumnat del Conservatori de Música d’Eivissa. El concert tindrà una durada d’hora i mitja aproximadament i comptarà entre el repertori amb composicions com Tambourin, de L.Lévy; Variaciones ‘Nel cor piu non mi sento’ , de L.Van Beethoveen; Vals Op.69 nº1, de Chopin o Petite Suite ‘En Bateau’, de C.Debussy.

Llegeix més...

El Govern i l’Ajuntament d’Eivissa signen la cessió d’un solar de l’avinguda d’Isidor Macabich per poder-hi construir una nova promoció de 60 HPP.

solarmacabich1La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i del batle de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafel Ruiz, han signat avui la cessió d’un solar per part de l’Ajuntament d’Eivissa a l’IBAVI per a la construcció d’una nova promoció d’habitatge públic.

Es preveu que dins el mes d’abril s’iniciï la licitació del projecte i puguin quedar adjudicades les obres abans que finalitzi la legislatura. Es tracta d’una promoció de 60 habitatges (5 d’adaptats), 43 habitatges d’un dormitori, 12 habitatges de dos dormitoris i 5 habitatges de tres dormitoris. A més, com preveu la normativa municipal, juntament amb els habitatges es construirà un aparcament de 64 places de cotxe. Finalment, també es construirà un local en planta baixa que se cedirà a l’Ajuntament per dedicar-lo a instal·lacions municipals i donar més serveis a la ciutadania.

Llegeix més...

El nou institut IES Eivissa Es Putxet tindrà capacitat per a 690 alumnes.

putxet1La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, ha presentat avui a l’Ajuntament d’Eivissa l’avantprojecte del nou IES Eivissa Es Putxet davant la comunitat educativa de la ciutat. Un centre amb 690 places escolars que facilitarà l’escolarització del municipi.

A l’acte també han assistit el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, l’arquitecta de l’IBISEC encarregada del projecte, Carolina Moraleda i el batle d’Eivissa, Rafel Ruiz, així com representants de la comunitat educativa.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa es reuneix a Madrid amb CLIA i el Govern Balear per a analitzar la situació del sector en la capital de l'illa pitiüsa.

reuniocliaL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, s'ha reunit a Madrid amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, la directora general de Turisme, Isabel Vidal, i el director de l'Associació Internacional de Línies de Creuer (CLIA) a Espanya, Alfredo Serrano, per a analitzar conjuntament la situació del sector dels creuers a Eivissa de cara a aquesta temporada i la següent.

La reunió s'ha celebrat amb l'objectiu de continuar treballant conjuntament per a oferir el millor servei als turistes i alhora avançar en la sostenibilitat social del model. De fet, ja s'ha constituït a Eivissa un grup de treball amb les diferents administracions implicades, entre elles l'Autoritat Portuària de les Illes Balears, per a coordinar i anticipar qüestions com el transport i els serveis municipals i portuaris.

Llegeix més...

La desena edició de la Fira d’estocs, que tindrà lloc aquest diumenge 2 d’abril, comptarà amb la participació de 26 comerços de la ciutat.

firaestocs2023L'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat la desena edició de la Fira d'estocs que tindrà lloc a la plaça d'Antoni Albert i Nieto aquest diumenge 2 d'abril des de les 10.00 hores fins a les 19.00 hores. La Fira d'estocs comptarà amb 26 parades de diferents comerços de la ciutat en els que s'hi podrà trobar roba vintage, calçat per a infants i adults, roba de dona i d'home, complements, roba de casa, bijuteria, moda infantil i productes per la cuina.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa invertirà 17 milions d’euros en 49 intervencions a la xarxa de proveïment d’aigua i separativa.

mapainversionsL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, han presentat l'avantprojecte d'explotació, obres de servei i reglament per a licitació del subministrament d'aigua potable i clavegueram del municipi d'Eivissa. La nova contracta tindrà la modalitat de gestió indirecta mitjançant una Concessió del Servei d'abastament d'aigua potable i manteniment de clavegueram de sanejament i pluja. L'avantprojecte d'explotació, obres de servei i reglament s’aprovarà al pròxim ple.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que 'aquest era el nostre compromís, disposar dels estudis i de tots els documents per iniciar la licitació d'un dels contractes més complexos i importants de l'Ajuntament d'Eivissa per dos motius, per la durada de la concessió, que és de 20 anys i per la millora en la xarxa que suposara d'inversió prevista. Aquesta és la inversió més important de la història en matèria del cicle de l'aigua. Un contracte de l'aigua modern, amb innovació tecnològica, social i amb inversions. En 8 anys, hi haurà un abans i un després. Deixam el camí de la solució ben marcat'.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16