Octubre 01, 2022

ajuntamentdaltvila

La Policia Local d’Eivissa denuncia a 23 conductors per consum d’alcohol i estupefaents a diferents controls realitzat la passada nit.

sinimagenLa Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 23 denúncies a conductors per conduir sota els efectes de l’alcohol o substàncies estupefaents a diferents controls realitzats la passada nit. En concret, el agents han denunciat a 16 conductors per donar positiu a la prova de drogues, entre ells, dos taxistes als quals també s’ha immobilitzat el vehicle. La sanció per a aquestes infraccions suposa una multa de 1000 € i la retirada de 6 punts del carnet.

Llegeix més...

Seleccionat el projecte de rehabilitació d’habitatges, edificis i el seu entorn dels barris de ses Canyes, es Pratet, ses Figueretes i can Partit de l’Ajuntament d’Eivissa amb 1,9M€ de Fons Europeus.

diaexplotacioEl ple de l'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat la concessió dels reconexiements i mèrits a la Policia Local per les actuacions més destacades i la declaració institucional per al Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el tràfic de Dones. El Ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament d’Eivissa a la declaració institucional per al Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el tràfic de Dones.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa recapta suports del sector empresarial i educatiu per sol·licitar la implantació dels estudis de Grau d'Informàtica i Grau Superior de Formació Professional en Disseny 3D a l’illa.

grauinfoL’Ajuntament d’Eivissa ha mantengut aquest matí una reunió amb representants del sector empresarial i l'àmbit tecnològic educatiu de l’illa per donar-los a conèixer la intenció de sol·licitar, tant a la Universitat de les Illes Balears (UIB) com a la Conselleria d’Educació, la implantació a Eivissa dels estudis de Grau d'Enginyeria Informàtica i Grau Superior de Formació Professional en Disseny 3D. A la trobada hi han assistit i mostrat el seu suport a la iniciativa la PIMEEF i la CAEB, així com els representants de l’escola d’Arts i Oficis d’Eivissa, i els IES Santa Marìa, Sa Colomina, Quartó de Portmany, sa Serra; Quartó de Rei; sa Colomina; Balàfia, Sant Agustí i l’Escola Joan XXIII. El Consistori remetrà la sol.licitud a la Universitat de les Illes Balears i a la Conselleria d'Educació per a la seua valoració i instauració per al curs 2023/24.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació la restauració de la Sala Capitular amb Fons Europeus.

salarefectoriEl projecte està inclòs dins del programa europeu EDUSI i les empreses interessades poden presentar les ofertes fins al dia 11 d’octubre. L’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació el projecte de restauració de la Sala Capitular, ubicada dins l’edifici de l’antiga Casa Consistorial d’Eivissa. El termini de presentació d’ofertes està obert fins al dia 11 d’octubre. 

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16