Octubre 14, 2024

ajuntamentdaltvila

• L'Illa acollirà el 29 de setembre la Copa d'Espanya de Mitja Distància, englobada juntament amb la prova internacional del PTO European Open.

• Amb un recorregut de 100 km (2.000 m de natació, 80 de ciclisme i 20 de carrera a peu) comptarà amb categories elit, grups d'edat i els esportistes dels clubs.

• En total, la Copa d'Espanya de Mitja Distància donarà 24.000 € per als esportistes, a més d'una quantia nova per als tres clubs amb més finisher.

Eivissa va ser aquest any l'epicentre mundial del triatló amb la disputa del Campionat del Món Multiesport i el 2024, l'Illa tornarà a ser-ho de nou, perquè el cap de setmana del 28 i 29 de setembre, a més del PTO European Open que torna de nou per segon any consecutiu, també acollirà La Copa d'Espanya de Media Distancia.

Aquesta competició, que tindrà lloc el diumenge 29 de setembre i queda englobada juntament amb la prova internacional del PTO EUROPEAN Open Eivissa 2024, constarà d'una distància de 100 km, amb 2.000 metres de natació, 80 km de ciclisme i 18 de carrera a peu i comptarà amb categories Elit, Grups d'Edat i amb els esportistes provinents dels clubs espanyols de triatló.

D'aquesta manera, Eivissa podrà gaudir dels millors triatletes del panorama mundial, que no faltaran a la cita, jugant-se el títol del PTO European 2024 i punts molt importants per al circuit anual PTO, i alhora del millor triatló nacional, amb la Copa d'Espanya de Mitja Distància, assegurant un cap de setmana imperdible per a tots els amants de l'esport i especialment del triatló.

Gairebé 30.000 € en premis econòmics

La Copa d'Espanya de Mitja Distància atorgarà una quantia econòmica important per als esportistes millors classificats, tant per a l'Elit de forma individual com per als clubs.


A l'Elit, tant en categoria masculina com femenina, els guanyadors s'adjudicaran una xifra de 2.500 €, per 1500 € els segons classificats, 1000 € els tercers, i 500 € tant els quarts com els cinquens (12.000 € en total).

Èlit

1r 2.500 € (Masculina i femenina)
2n 1.500 € (Masculina i femenina)
3r 1.000 € (Masculina i femení)
4t 500 € (Masculina i femenina)
5è 500 € (Masculina i femenina)

I per la seva banda, els clubs que aconsegueixin entrar al podi també tindran la seva recompensa econòmica en ambdós sexes, amb 3.000€ per als primers classificats, 1.800€ per als segons i 1.200€ per als tercers. (12.000 € en total)

Clubs

1r 3.000 € (Masculina i femenina)
2n 1.800 € (Masculina i femenina)
3r 1.200 € (Masculina i femenina)

A més, com a gran novetat per a la Copa d'Espanya de Mitja Distància, també hi haurà premis per als tres clubs amb més esportistes inscrits, sent guardonat amb una quantia de 2.000 € al club amb més finisher, 1.500 € al segon i 1.000 al tercer (4.500 € en total).

I també rebran el seu premi merescut tots els esportistes dels Grups d'Edat que aconsegueixin acabar la seva prova al podi amb el lliurament de la corresponent medalla de la Copa d'Espanya de Mitja Distància.

Obertura d'inscripcions

Dijous que ve 14 de desembre tindrà lloc l'obertura d'inscripcions dels Grups d'Edat per a la Copa d'Espanya de Mitja Distància. Els participants podran completar el seu registre a la web oficial de la Federació Espanyola de Triatló i als canals habituals de la FETRI a les seves xarxes socials.

Per part seva, les inscripcions per als esportistes Elit estaran disponibles a partir del 10 de gener.

Eivissa, la seva aposta pel triatló

Després de l'exitós Campionat del Món Multiesport 2023, Eivissa torna a apostar pel triatló el 2024. Gràcies al Consell d'Eivissa, i en col·laboració amb la Federació Espanyola de Triatló i la Professional Triahtletes Organisation (PTO), l'Illa tornarà a ser el focus mundial del triatló durant els dies 28 i 29 de setembre.

Aquests dos dies, Eivissa rebrà esportistes procedents de tot el món i també de tot Espanya en acollir la prova europea del circuit Mundial PTO i la Copa d'Espanya de Mitja Distància. Els millors del món i els millors d´Espanya.

Daniel Márquez – 650 646 102; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Sobre FETRI (https://www.triatlon.org) La Federació Espanyola de Triatló és una entitat privada d'utilitat pública, igualitària, inclusiva i socialment compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat. Lidera la pràctica del triatló, paratriatló i les diferents disciplines, i està representada en els òrgans de govern de les institucions internacionals més importants d'aquest esport. Al llarg dels seus més de 30 anys ha aconseguit múltiples èxits per a l'esport espanyol, entre els quals nou Campionats del Món, una medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres 2012 i més de 30 victòries a les Sèries Mundials, entre d'altres.