Mai 25, 2019

ajuntamentdaltvila

Benvinguda

RafelRuiz alcaldeBenvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa.
És una pàgina amb un objectiu molt clar: oferir la màxima informació possible de la nostra ciutat i apropar l'administració i els seus tràmits a totes les persones i entitats amb les quals ens relacionem diàriament. Suposa un nou impuls en el camí de la tramitació electrònica, un compromís per facilitar que, des de casa, pugui avançar-se en les gestions i aquestes es facin en menys temps i més còmodament.

La pàgina dóna compliment a la Llei de Transparència i va fins i tot més enllà en un esforç per obrir al màxim la institució i posar tota la informació disponible a disposició de qui vulgui consultar-la. Seguirem treballant per a això i hi haurà actualitzacions constants perquè, en tot moment, l'Ajuntament estigui a l'alçada de les demandes actuals de la població.

A més, volem que aquest web i la resta de les eines que ens brinda la tecnologia siguin el punt de partida per incrementar la participació ciutadana. Les xarxes socials, el portal de participació ciutadana, els pressupostos participatius... Tot això ens ha de portar a una presa de decisions més repartida entre tots i totes els que fem aquest municipi. Per això, qualsevol suggeriment o proposta és benvinguda, volem donar un millor servei i escoltar en què podem millorar.

Així, per tant, benvinguts a aquesta pàgina, la del vostre ajuntament, que com tota la feina que es fa diàriament des de la institució, té la vocació de facilitar la vida diària de tots els residents i visitants, de promocionar la pluralitat, la diversitat cultural i la riquesa patrimonial que des de sempre han caracteritzat el nostre municipi.

Currículum Vitae

Alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa
Sr. Rafael Ruiz González

Dades de contacte
Adreça: Pere Tur, 1 - 07800 Eivissa
Tel. 971 303 561
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Exercirà el càrrec en règim de dedicació exclusiva amb una retribució bruta anual de 50.110,51.-Euros, que es percebran amb 14 pagues, dotze corresponents a cadascuna de les mensualitats de l’any i les altres dues corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

CURRICULUM VITAE
Ciutat i data de naixement: Eivissa, 8 de desembre de 1978

Llegeix més...