Novembre 29, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa anima la ciutadania a gaudir de l’oferta comercial i de proximitat del barri de l’Eixample amb un spot publicitari de la zona

Tornam a l'EixampleL’Ajuntament d’Eivissa llença la campanya «Tornam a l’Eixample» a través d’un spot de promoció dels diferents establiments comercials de l’Eixample. L’objectiu de la campanya és donar un impuls comercial a la zona que ha patit mesures de restricció especials durant més temps.

Al vídeo hi apareixen diferents comerços de la zona de l’Eixample, el Mercat Nou, així com comerciants, paradistes del mercat i ciutadans que gaudeixen del barri.

Llegeix més...

Els 28 parcs infantils i els espais de gimnàstica exterior del municipi d’Eivissa obren el dissabte 28 de novembre

Obren els parcs infantilsEls 28 parcs infantils i els espais de gimnàstica exterior de la ciutat d’Eivissa quedaran reoberts al públic a partir d’aquest dissabte 28 de novembre, després que s’hagin aixecat les restriccions que havien obligat a tancar aquests espais com a mesura de contenció de la COVID-19.

S’ha establert un protocol a totes aquestes àrees infantils i esportives obertes per a la neteja i desinfecció una vegada al dia. Les neteges es realitzaran durant la nit i la matinada per deixar preparades les instal·lacions a primera hora del matí i es tendrà una especial atenció a les zones de contacte dels elements infantils.

Llegeix més...

El Centre de Creació Jove de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix una Escola de Nadal per a infants

Escola de NadalEl termini d’inscripció obre el pròxim 1 de desembre.

El Centre de Creació Jove (C-19) de l’Ajuntament d’Eivissa oferirà aquestes festes una Escola de Nadal destinada a nenes i nens d’Eivissa d'entre 6 i 12 anys. Les activitats es realitzaran els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i 4,5 i 7 de gener de 2021 al matí de 8.30 a 14.15 hores.

Llegeix més...

Inici de l'execució d'un pla d'actuacions de millora en les xarxes de proveïment i sanejament del municipi

Xarxa sanejamentL'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa aquesta setmana un pla d'actuacions de renovació de la xarxa de proveïment d'aigua i sanejament a diferents carrers de la ciutat amb una inversió de 86.874,94 euros.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Jordi Salewski, ha dit que 'des de l'Ajuntament d'Eivissa, i de manera coordinada amb l'empresa concessionària del servei, continuam la feina de manteniment, renovació i modernització de la xarxa de proveïment d'aigua i de sanejament amb l'objectiu de ser una ciutat més sostenible i donar més i millor servei a la ciutadania'.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa resol el contracte de concessió d'ús de l'explotació del quiosc bar del Passeig Joan Carles I per incompliments contractuals greus

Ple 26 de novembreEl ple de l'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat, de forma inicial, la resolució del contracte de concessió demanial d'ús i explotació del quiosc bar situat en el Passeig Joan Carles I per incompliments contractuals greus.

Aquests incompliments han consistit en no complir les obligacions essencials del contracte quant a no explotar el bé immoble objecte de la concessió demanial, no mantenir el bé immoble en estat de conservació adequat pel seu ús i la falta de pagament de cànons trimestrals des de maig de 2019 fins a l'actualitat.
Una vegada aprovada aquesta resolució, el contractista disposa d'un màxim de deu dies naturals perquè pugui presentar les al·legacions que trobi oportunes.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16