Juliol 20, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Represa de la campanya "Les nostres paraules" a través de la web i de les xarxes socials municipals

CocóLa regidoria d’Educació, Formació i Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa, reprèn la campanya Les nostres paraules a través de la seua web i de les xarxes socials. Després que a l’octubre de 2017 es posés en marxa la campanya, la seua bona acollida ha fet que des de la regidoria s’hagi desenvolupat una segona part.

La campanya, seguirà el mateix model que va utilitzar, i té com a objectiu donar a conèixer a través d’imatges i vídeos un grup de 14 paraules eivissenques que cauen en desús i fomentar l’ús del català com a llengua vehicular.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa inaugura el nou parc infantil Parc de s’Illa, al barri de Can Misses

Parc de s'IllaL’Ajuntament d’Eivissa inaugura el nou parc infantil Parc de s’Illa, ubicat al barri de Can Misses, el proper dissabte dia 21 de juliol a partir de les 20 hores. El parc, de 3.500 metres quadrats, ha estat dissenyat seguint un procés participatiu amb 400 infants del municipi.

Es tracta del parc infantil més gran d’Eivissa, amb 3.500 metres quadrats de superfície. Ha estat dissenyat íntegrament pels infants del municipi mitjançant un procés participatiu que s’ha dut a terme pel departament d’Educació  de l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència, i la regidoria de Vies Públiques.

Llegeix més...

Condolences per la mort de l’artista Carloandrés López Rey

CarloandrésL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, en nom de tota la corporació, vol fer públiques les seus condolences per la mort de l’artista Carloandrés López Rey, una persona molt estimada que al llarg de la seua extensa trajectòria com a pintor i docent, ha format a vàries generacions d’eivissencs i eivissenques.

Precisament l’Ajuntament d’Eivissa ha programat, en el marc de les Festes de la Terra, una exposició antològica de les obres eivissenques del pintor a la Sala Refectori i a l’espai Cultural Es Polvorí, on es podrà gaudir de les diferents etapes pictòriques de Carloandrés.
Sota els títols "Carloandrés a Eivissa (1958-2018). Obres d'ahir" a la Sala Refectori de l'Ajuntament d'Eivissa quedaran exposades les obres dels primers anys de l'artista. Per altra banda, "Carloandrés a Eivissa (1958-2018). Obres d'ara" mostrarà les darrers creacions pintades als darrers anys a l'Espai Cultural Es Polvorí.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa aprovará definitivament la nova ordenança que regula l’ús, consum i venda d’alcohol al municipi

Can BotinoAmb aquesta aprovació l’Ajuntament d’Eivissa es converteix també en la primera institució lliure d’alcohol.

L’aprovació definitiva de la nova ordenança tindrà lloc al ple extraordinari previst per dijous dia 18 de juliol, després d’haver passat per aprovació provisional el passat mes de novembre i es preveu que entri en vigor una vegada es publiqui al BOIB.

L’ordenança municipal de regulació de l’ús, consum i venda d’alcohol a la ciutat  d’Eivissa té per objectiu la protecció al menor, la prevenció i la pedagògica i preveu vetllar per l’impacte de la publicitat de begudes alcohòliques en els menors d’edat i per l’accés i venda als menors d’aquest tipus de begudes.

Llegeix més...

Mostra de dibuixos de gran format de Francis Bacon a la Sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa

Francis Bacon, expo11 dibuixos de gran format del pintor irlandès Francis Bacon es podran visitar fins al 31 de juliol a la Sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, i el col·leccionista d’art, Ismael Segovia, han presentat aquest matí a la Sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa l’exposició de dibuixos The Obsession of the Cursed Painter, del pintor irlandès Francis Bacon (Dublí 1909–Madrid, 1992).

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6