Novembre 16, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Comencen les obres de remodelació del passeig de ses Figueretes

Passeig de ses FigueretesL’empresa adjudicatària de les obres ha estat la UTE Tecopsa–Hermanos Parrot amb un pressupost de 3.582.761,02€.

Aquest matí han començat les obres de remodelació del passeig de ses Figueretes. La UTE formada per les empreses Tecopsa–Hermanos Parrot, ha estat l’adjudicatària de les obres del passeig de ses Figueretes amb un pressupost de 3.582.761,02€ i tenen una durada de cinc mesos aproximadament.

Durant aquesta setmana, l’empresa esta preparant el passeig amb les tanques que delimitaran la zona d’obres i a partir de la setmana que ve s’iniciaran  les prospeccions per a la comprovació dels diferents serveis que hi ha soterrats al passeig així com l’enderrocament de les dues plataformes de formigó.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa inicia un programa de neteja intensiva als barris de la ciutat anomenat “Feim dissabte al teu barri”

Ses Figueretes

La primera neteja tindrà lloc aquest dissabte dia 17 de novembre al barri de ses Figueretes.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa inicia un programa de neteja intensiva als barris de la ciutat anomenat ‘Feim dissabte al teu barri’, que comença aquest mes de novembre als carrers de ses Figueretes. Es tracta d’un programa de neteja intensiva de la ciutat durant la temporada d’hivern que complementa els tractaments que es realitzen diàriament al municipi.

Al barri de ses Figueretes, s’ha programat una intervenció en dos fases, la primera tindrà lloc aquest dissabte 17 de novembre i la segona el pròxim dia 24 de novembre. Les feines es faran entre les 8 i les 14 hores. 

Llegeix més...

Instal·lació de drenatges californians a les murades d'Eivissa

Dreantges californiansEn el marc del projecte de conservació de les murades d’Eivissa, ha començat la instal·lació de drenatges californians. 

Es tracta d’una tècnica en la que s’insereixen uns tubs perforats de petit diàmetre però de gran longitud, uns tres metres de llargària, que una vegada introduïts, canalitzen l’aigua acumulada als re ompliments que es troben a l’interior de la murada i faciliten la seua extracció. El procés permet reduir la humitat del monument així com la correcte ventilació, per la qual cosa es redueix el creixement de vegetació als paraments.

Llegeix més...

La Biblioteca Municipal d’Eivissa compleix els seus primers 30 anys i ho celebra amb 30 propostes culturals

BibliomaletaPresentacions de llibres, exposicions, tallers i música ompliran l’agenda dels propers dos mesos.

La Biblioteca Municipal d’Eivissa compleix, durant aquest  mes de novembre, el 30 aniversari de la seva apertura. Un equipament que ha canviat diverses vegades d’ubicació fins a l’actual seu, a l’edifici de Can Ventosa, però que en aquestes tres dècades ha mantingut inalterada la seva missió: d’una banda difondre la cultura local i donar a conèixer els seus autors i de l’altra, estendre el gust per la lectura a tothom amb activitats de dinamització des de ben petits.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa renova l’enllumenat del Camí des Gorg amb 132 noves balises solars

Renovació balisses solarsL’Ajuntament d’Eivissa ha renovat l’enllumenat del camí per a vianants des Gorg, que connecta l’avinguda de la Pau fins a l’avinguda de Santa Eulària, on s’han instal·lant 132  noves balises solars per reposar les que s’han fet malbé per actes vandàlics o han desaparegut fruit de robatoris.

D’aquesta feina se’n ha ocupat la empresa Citelum Ibérica SA per un import de 10.900 euros i ha consistit en renovar les 132 balises solars d’aquest camí. Es tracta d’una ruta molt utilitzada pels vianants, donat que enllaça amb un dels aparcaments dissuasius de major capacitat de la ciutat  amb algunes de les principals àrees turístiques del municipi, com és l’entorn del port i els barris antics de la ciutat.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6