Març 22, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La Biblioteca Municipal d’Eivissa acull ‘Entre Illes. V trobada d’escriptors d’Eivissa i Formentera’

Entre IllesLa Biblioteca Municipal d’Eivissa acull ‘Entre Illes. V trobada d’escriptors d’Eivissa i Formentera’, amb 13 autors en llengua catalana confirmats, demà, 22 de març, a les 20 hores. 

La Biblioteca Municipal d’Eivissa, al Centre Cultural de Can Ventosa, acull demà, 22 de març, a les 20 hores l’encontre ‘Entre Illes. V Trobada d’escriptors d’Eivissa i Formentera’, un esdeveniment al que està previst que acudeixin 13 autors pitiüsos en llengua catalana.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa organitza una nova edició de Feim Barri Feim Flors

Feim florsL’Ajuntament d’Eivissa organitza aquest proper dissabte, 23 de març, una nova edició de Feim Barri Feim Flors, amb el que es vol celebrar l’arribada de la primavera.

L’arribada de la primavera es celebra aquest proper dissabte, 23 de març, amb una nova edició del Feim Barri Feim Flors, el programa d’activitats i dinamització ciutadana que organitza la regidoria d’Igualdad i Participació de l’Ajuntament d’Eivissa, amb un programa d’activitats per a tot el dia al Mercat Vell, al barri de la Marina.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa denúncia 18 persones per viatjar en cotxe sense posar-se el cinturó de seguretat

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa denúncia 18 persones per viatjar en cotxe sense posar-se el cinturó de seguretat en una campanya especial sobre l’ús de les mesures de retenció en la què s’han controlat més de 700 conductors i passatgers.

La Policia Local d’Eivissa ha detectat un total de 18 persones que no feien servir el cinturó de seguretat, tot i la obligació de fer-ho, mentre viatjaven el cotxe. Aquestes infraccions s’han detectat en el marc de la campanya especial de trànsit per controlar l’ús dels dispositius de seguretat homologada en els vehicles, desenvolupada entre els dies 11 i 17 de març i en la que ha participat el cos municipal d’Eivissa.

Llegeix més...

La Policia Nacional incrementa la seua plantilla estable a la Comissaria d’Eivissa

Junta Local de SeguretatLa Policia Nacional incrementa la seua plantilla estable a la Comissaria d’Eivissa amb la incorporació de 15 nous agents i rebrà un total de 20 policies més en pràctiques durant la temporada.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha presidit la Junta Local de Seguretat amb la presència del director insular de l’Administració General de l’Estat a les Pitiüses, Ramón Roca, i els màxims representants dels cossos i forces de seguretat de les Illes Balears. Durant la reunió s’ha anunciat l’increment en la plantilla estable a la Comissaria d’Eivissa amb la incorporació de 15 nous agents de Policia Nacional i d’uns altres 20 agents en pràctiques més durant aquest estiu (cinc més que els destinats a l’illa durant la temporada de 2018). Aquesta és la primera ampliació de la plantilla de la Policia Nacional en molts d’anys, ha destacat l’alcalde, Rafa Ruiz, que ha valorat el fet que l’augment de policies destinats a Eivissa tot l’any serà de funcionaris “formats en el cos i de diverses graduacions”.

Llegeix més...

Surt a licitació la construcció del nou Centre d’Acollida Municipal

Centre Acollida MunicipalSurt a licitació la construcció del nou Centre d’Acollida Municipal amb un termini d’execució de 15 mesos i un pressupost de sortida d’1,4 milions d’euros.

El projecte de construcció del nou Centre d’Acollida Municipal (CAM) ha sortit a licitació al perfil del contractant de la institució per tal de rebre ofertes de les empreses interessades en la seva adjudicació, que disposaran fins el dia 8 d’abril per presentar les seves ofertes. Segons figura en la memòria bàsica d’aquesta actuació, el futur Centre d’Acollida es construirà al carrer Vicent Serra d’Eivissa, al barri des Palmer. La duració prevista de la seva construcció és de 15 mesos. Els serveis municipals han calculat, a més, que aquesta inversió tindrà un cost d’1.418.102,14 euros, incloent l’IVA (246.116,90 €). Tot i això, les empreses poden rebaixar en les seves ofertes tant el termini com el pressupost.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
10