abril 25, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió amb el cap de la Demarcació de Costes de Balears

Demarcació de costesL’Ajuntament d’Eivissa demana el compromís de la Demarcació de Costes per a que tramiti, de manera immediata, el projecte de fondejos de la platja de Talamanca. Aquest projecte va ser presentat per l’Ajuntament d’Eivissa fa quasi dos anys.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Elena López, i la regidora de Medi Ambient, Montse García, s’han reunit aquest matí amb el cap de la Demarcació de Costes de Balears, Carlos Simarro.

Durant la reunió, l’Ajuntament d’Eivissa ha sol·licitat l’impuls del projecte de fondejos ecològics que va presentar la regidoria de Medi Ambient a l’any 2016.

Llegeix més...

Signatura del conveni de col·laboració amb Creu Roja d'Eivissa i Formentera

Conveni Creu Roja

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el president en funcions de Creu Roja Eivissa i Formentera, Cesar David Loeffel, acompanyats del tinent d’alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, han signat avui un conveni de col·laboració per a promoure i desenvolupar programes d’inserció sociosanitaris per valor de 15.000€.

Concretament, els diferents programes i serveis que integren les actuacions sociosanitàries i segons el previst en aquest conveni són:

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa denuncia un total de 135 conductors en una campanya conjunta amb la DGT

Policia localLa Policia Local d’Eivissa ha denunciat un total de 135 conductors en el marc d’una campanya conjunta amb la Direcció General de Trànsit. Un d’aquests conductors ha estat denunciat amés per conducció temerària i donar positiu en el control d’alcoholèmia.

La campanya de trànsit s’ha efectuat des del dia 16 fins al 22 d’abril a totes les avingudes d’entrada i sortida de la ciutat d’Eivissa, amb un total de 2096 vehicles controlats i el resultat de 135 conductors denunciats per excés de velocitat i altres tipus de infraccions.

Llegeix més...

La regidoria de Joventut organitza 30 activitats diferents i campaments d’estiu per als infants i joves del municipi

Centre C19La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat 30 activitats diferents i campaments d’estiu per als infants i joves del municipi.  Més de 100 joves participen cada dissabte al programa VilaJove Nit al C19.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha programat més de 30 activitats per a infants i joves pels propers mesos. També s’han organitzat tres campaments d’estiu  i tallers de teatre, pintura i robòtica per a infants a partir de 3 anys d’edat i per a joves a partir de 12 anys.

Llegeix més...

Signatura del conveni de col·laboració amb l'Associació Agrupació Astronòmica d’Eivissa

Conveni Agrupació Astronòmica EivissaEl regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, i el president de l’Associació Agrupació Astronòmica d’Eivissa, Jose Luis Bofill, han signat aquest matí, un conveni de col·laboració per a la gestió de l’observatori astronòmic de Puig des Molins, amb l’objectiu de desenvolupar activitats de promoció, divulgació i d’investigació en temes d’astronomia.

L’objecte del conveni és la concessió d’una subvenció de 20.000 euros per a la gestió i realització d’activitats com la divulgació de l’astronomia, dirigida a la societat en general.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
6