Gener 21, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa instal·la una pantalla al poliesportiu d’es Pratet pel partit U.D Ibiza-F.C Barcelona

Poliesportiu des PratetL’Ajuntament d’Eivissa ja disposa de l’autorització de l’empresa DZNA, plataforma que retransmetrà el partit entre la U.D Ibiza i el F.C Barcelona, per a la transmissió, a través d’una pantalla que s’instal·larà al poliesportiu d’es Pratet per tal que l’afició pugui veure aquest partit.

A més, i degut a la gran quantitat de persones que assistiran al partit, es preveu reforçar el sistema de WIFI a l’estadi.

Bus gratuït entre els aparcaments dissuasius per facilitar l'accés a l’estadi de Can Misses pel partit U.D. Ibiza-F.C. Barcelona

Estadi de Can MissesL’Ajuntament d’Eivissa posarà en marxa dues línies de bus gratuït que connectaran els aparcaments dissuasius de Cas Dominguets i es Gorg per a facilitar l’accés a l’estadi de Can Misses pel partit de la U.D Ibiza amb el F.C Barcelona. També s’està negociant amb la plataforma DAZN els permisos i poder emetre el partit a través d’una pantalla a un espai de la ciutat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat tot un seguit de millores a l’estadi municipal de Can Misses per tal d’acollir el partit de la Copa del Rey que enfrontarà a la U.D Ibiza amb el F.C Barcelona el pròxim 22 de gener.
Entre les obres més importants en destaca la instal·lació de les noves grades supletòries a més de les obres que l’Ajuntament d’Eivissa està duent a terme a l’estadi des que es va conèixer la notícia d’aquest esdeveniment esportiu històric. Algunes de les obres que s’estan duent a terme són millores a l’interior de l’estadi, l’habilitació d’un nou accés per tal que hi hagi un total de 5 accessos a l’estadi, així com l’habilitació d’una zona mixta i dues plataformes per als mitjans de comunicació que es desplaçaran a la ciutat per a cobrir aquest esdeveniment esportiu.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa habilita l’espai de pernocta per a les persones sense sostre donades les condicions climatològiques adverses previstes

Protocol ona de fred activatL’Ajuntament d’Eivissa habilita a partir d’aquesta nit l’espai de pernocta per a les persones sense sostre donades les baixes temperatures i les condicions meteorològiques adverses que es preveuen pel cap de setmana des de l’Agència Estatal de Meteorologia.

El protocol d'ona de fred, que s’activa anualment des del mes de novembre i es manté actiu fins el mes de març, fa 12 dies que disposa de dues places al Servei d’Acollida Municipal com a mesura preventiva cap a persones que ho poguessin arribar a necessitar. Aquesta nivell d’actuació, es fa coordinadament amb Creu Roja, que ha anat informant i valorant les persones que es troben al carrer, i amb Càritas, que gestiona el servei de Centre de dia, sense que finalment ningú hagi utilitzat aquesta mesura.

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa interposa 19 denúncies per infraccions a l'ordenança sobre tinença i protecció d'animals

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa, en col·laboració amb la Policia Nacional, ha iniciat una campanya d’inspecció i vigilància de cans perillosos. Aquesta campanya va començar el passat dia 6 de gener i, des d'aleshores, agents de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d'Eivissa han revistat i identificat, a través d'un lector de xip, 96 mascotes canines.

A conseqüència d'aquestes revisions i de les actuacions iniciades s'han detectat 19 infraccions a les Ordenances Municipals sobre tinença i protecció d'animals, infraccions que es classifiquen de la següent manera: per tenir el cas lliure sense corretja per la via pública (11), per no posar-li el morrió a un ca de raça perillosa (1), per ocasionar molèsties pels seus lladrucs (1), per no portar els elements per retirar excrements (3), per no retirar els excrements de la via pública (2), per no tenir les vacunes reglamentàries (1). 

Llegeix més...

Onze restaurants de la ciutat d'Eivissa participen en la novena edició del Patrimoni Gastronòmic

Patrimoni GastronòmicAquest divendres 17 de gener es posa en marxa la novena edició de Patrimoni Gastronòmic, unes jornades organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa que té com a objectiu oferir una sèrie de menús d'alta qualitat i a bon preu, inspirades en la cultura culinària de països i ciutats declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO. Enguany participen un total d'onze restaurants de la ciutat d'Eivissa, els menús temàtics tenen un preu de 20 euros -beguda no inclosa- i la iniciativa s'estendrà fins al dia 29 de març.

Hi participen els restaurants Ca n'Alfredo, La Cava, Ebusus CbbC Restaurant, El Hotel Pacha, Sa Nansa, IT Ibiza, Casa Maca, Bambú Viet Food, Can Moreta, Es Mercat i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos. Eivissa ha inspirat els menús temàtics de cinc d'ells (Ca n'Alfredo, Es Mercat, It Ibiza, Sa Nansa i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos), Bambú Viet food es decanta per la cuina vietnamita, Casa Maca per la gastronomia peruana, Can Moreta per l'illa de Mallorca, mentre que Ebusus CbbC Restaurant fa un homenatge a la cuina de la ciutat de Córdoba i El Hotel Pacha a la de la ciutat de Mèxic D.F. 

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16