Setembre 20, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El Casal d’Igualtat acull les activitats d'informació i conscienciació del Dia Internacional contra l’explotació sexual i el tràfic de persones

Dia contra la explotació sexualEl Casal d’Igualtat acollirà del 23 al 27 de setembre una exposició, una taula rodona i un cine fòrum per informar i conscienciar sobre la realitat de l’explotació sexual i el tràfic de persones.

L’Ajuntament d’Eivissa i Metges del Món han organitzat una sèrie d’actes coincidint amb el 23 de setembre, Dia Internacional contra l’explotació sexual i el tràfic de persones. Aquestes activitats, que se celebraran al Casal d’Igualtat durant la setmana del 23 al 27 de setembre, tenen com a objectiu apropar la realitat de l’explotació sexual a la ciutadania.

Llegeix més...

En licitació els projectes de rehabilitació de la casa pagesa de Can Casals i la construcció d’un parc infantil inclusiu

Projecte de Can CasalsL’Ajuntament d’Eivissa inicia la licitació dels projectes de rehabilitació de la casa pagesa de Can Casals i la construcció d’un parc infantil inclusiu. Els dos projectes estan cofinançats per la Unió Europea a través dels Fons FEDER.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat les licitacions dels projectes de reforma i rehabilitació de la casa pagesa de Can Casals, ubicada al barri de Cas Serres; i de construcció del primer parc totalment inclusiu de l’illa d’Eivissa, al barri de ses Figueretes. Ambdues obres estaran cofinançades per la Unió Europea a través dels Fons Feder que es varen concedir a l’Ajuntament d’Eivissa a la darrera convocatòria.

Per a la regidora d’Hisenda, Estefania Torres, ‘es tracta de dos projectes molt necessaris per a la ciutat que signifiquen, en el cas de la rehabilitació de la casa de Can Casals, posar en valor un exemple d’arquitectura tradicional de la nostra ciutat i d’altra banda, poder posar en marxa a la ciutat el primer parc inclusiu de l’illa, projectes que podrem tirar endavant amb el suport econòmic de la Unió Europea’.

Llegeix més...

Dos trams del carrer Castella i del carrer Bisbe Carrasco es tallaran al trànsit pel Dia Sense Cotxes

Dia sense Cotxes 2019Dos trams del carrer Castella i del carrer Bisbe Carrasco es tallaran al trànsit durant aquest cap de setmana pel Dia Sense Cotxes

Amb motiu dels actes de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Sense Cotxes, entre divendres 20 i diumenge 22 de setembre es prohibirà l’estacionament i la circulació de vehicles en dos trams del carrer Castella i del carrer Bisbe Carrasco. En concret, els trams i els horaris en els quals estarà vigent aquesta prohibició són els següents:
-carrer Castella, entre els carrers Bisbe Huix i Abad i Lasierra, des de divendres a les 14 hores i fins diumenge a les 14 hores.
-carrer Bisbe Carrasco, tram de la plaça Pintor Vicent Calbet, entre els carrers Bisbe Huix i Historiador Josep Clapés, des de dissabte a les 7 hores i fins diumenge a les 14 hores.

Llegeix més...

Primera reunió amb l’actual president de Foment de Turisme i membres de la Junta Directiva

Reunió amb Foment de TurismeL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme i Comerç, Dessiré Ruiz, han mantingut una primera reunió amb l’actual president de Foment de Turisme, Alejandro Sancho, i membres de la Junta Directiva.

Durant la reunió s’han tractat temes com la promoció turística, matèria en la que l’Ajuntament d’Eivissa, tot i no tenir competències, fa un esforç per tal de continuar treballant en la difusió del Patrimoni Mundial.
Durant la trobada també s’han abordat temes com la necessitat de disposar de més policies locals durant l’estiu, i que l’Ajuntament aborda amb el desig de poder desbloquejar la situació que impedeix poder dur a terme més contractacions per tal de poder donar millors serveis a la ciutat. Des de Foment han donat suport a l’Ajuntament d’Eivissa que, sent una institució que té els comptes sanejats i amb superàvit, no pot seguir tenint limitacions a l’hora de poder contractar personal i que es disposi del mateix nombre de policies durant tot l’any.

Llegeix més...

La platja de Figueretes serà aquest dissabte el centre de les activitats de la Festa de la Posidònia

Festa Viu la PosidòniaAquest matí s’han presentat les activitats de la Festa Viu la Posidònia que tindrà lloc aquest dissabte 21 de setembre. Durant aquesta jornada se celebraran un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics a la platja de Figueretes, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors ambientals de la posidònia i la importància de la seua preservació.

L’esdeveniment es fa coincidir amb la celebració del World Cleanup Day 2019, i neix per commemorar el vintè aniversari de la declaració de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO de les praderes de posidònia. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració de GEN-GOB i Ports de Balears, amb la participació de la Confraria de Pescadors d’Eivissa, el Centre de Recuperació d’Espècies Marines de l’Aquàrium de Cap Blanc (CREM), Aigua KmZero, Tursiops, Amics de la Terra, Ibiza Stop Plàstics i l’Arquiteca, l’Associació de Veïns de ses Figueretes, a més dels restaurants que ja participen en el programa ‘Viu la Posidònia’.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
12