Octubre 07, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació el projecte de reposició de pavimentació asfàltica a diversos carrers del municipi.

sinimagenL’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació el projecte de reposició de pavimentació asfàltica a diversos carrers del municipi que es troben deteriorats a causa de l’ús i al trànsit intens durant anys. Aquesta nova actuació del Pla d’Asfaltat del municipi es centra als polígons i zones dels afores de la ciutat.
En concret l’obra té com objecte l’asfaltat dels carrers de cas Dominguets, Sa Blancadona, Can Bufí, Talamanca, Ses Feixes, carrer de Cosme Vidal Llàcer, carrer de Josep Llaudes Bermeu, camí de s’Empedrat, de Can Bellet i Passatge Simón Pouet. El termini de presentació d'ofertes és fins al dia 20 d’octubre.

Llegeix més...

El Patronat d’Esports ofereix una vintena d’Escoles Esportives per als infants i joves del municipi.

escolesesportives2022El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix enguany una vintena d’Escoles Esportives amb gran varietat d’activitats destinades a nens, nenes i joves del municipi, d’entre 6 mesos i 17 anys. Les Escoles Esportives Municipals 2022-2023 s’imparteixen a diferents instal·lacions de la ciutat entre les quals es troben el pavelló des Pratet, les piscines municipals des Viver i Can Misses, i el complex poliesportiu municipal de Can Misses. També hi ha activitats a col·legis o al Skatepark de ses Figueretes. L’oferta va des d’iniciació, a nivell de perfeccionament en les diferents disciplines.

Llegeix més...

Les 15 ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat acullen el IX Ciclo Música de Cámara en espais històrics

IXciclomusicaL'Escola Superior de Música Reina Sofía i el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya han renovat el conveni de col·laboració, en virtut del qual se celebraran 15 concerts gratuïts, entre els mesos d' octubre i desembre, que tindran com a escenari espais singulars de les 15 ciutats. A la presentació del Ciclo, que arriba a la seva novena edició, han assistit la Presidenta Fundadora de l'Escola Superior de Música Reina Sofía, Paloma O’Shea, i el President del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i Alcalde de Salamanca, Carlos García Carbayo. El concert de l'IX Ciclo de Música de Cámara a Eivissa se celebrarà el dia 27 d'octubre a la Sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa contracta 10 joves menors de 30 anys a través del programa SOIB Joves Qualificats.

SOIB1L’Ajuntament d’Eivissa ha contractat 10 joves a través del programa SOIB Joves Qualificats-Entitats Locals 2022 que faran feina a l’administració pública durant 12 mesos. L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora de Treball i Recursos Humans, Estefania Torres, i la Directora insular del SOIB a Eivissa, Dolors Roig,han donat aquest matí la benvinguda als joves que ja han signat el seu contracte.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa ofereix una degustació de producte local a ponents i crítics gastronòmics del congrés San Sebastián Gastronomika.

gastronomika2La gastronomia d'Eivissa ha estat present, per segona vegada, a San Sebastián Gastronomika, un dels congressos gastronòmics més importants d’Espanya, en una acció promocional a càrrec de l’Ajuntament d'Eivissa i Fomento del Turismo de la isla de Ibiza. El Consistori ha oferit a un centenar de ponents i als i les crítics gastronòmics del congrés una degustació de producte local que ha estat gestionada pel xef Óscar Molina del restaurant La Gaia, amb 1*Michelín.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16