Juliol 13, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera organitza una jornada de portes obertes

Artur Perez i CabreroL’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera organitza una jornada de portes obertes amb motiu del 150è aniversari del naixement d’Artur Pérez-Cabrero, autor de la primera guia turística de les Pitiüses.

L’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera organitza el pròxim dilluns 13 de juliol, una jornada de portes obertes amb motiu del 150è aniversari del naixement d’Artur Pérez-Cabrero que va ser secretari de l'Ajuntament i, com a tal, secretari de la Junta Municipal de Sanitat, de Beneficència, així com d'altres organismes municipals, durant molts anys.

Llegeix més...

La Policia local d'Eivissa interposa deu denúncies i realitza dues actes d'aprehensió durant aquesta nit

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha rebut, durant el torn de la nit del 9 al 10 de juliol, un total de 12 cridades de veïns i veïnes queixant-se per molèsties a causa del renou o la música provinents tant de persones que es trobaven pel carrer com de locals d'oci. El servei s'ha dut a terme entre les 22 h i les 6.00 h del matí.

Després que les patrulles donassin resposta a les trucades telefòniques, el resultat ha estat la interposició d'un total de 10 denúncies per incomplir les ordenances municipals i dues actes d'aprehensió.
D'aquestes dotze cridades, quatre denunciaven botellons o reunions de persones a la via pública, quatre per molèsties procedents de domicilis particulars i quatre més per molèsties causades per locals d'oci.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un programa de concerts al carrer per dinamitzar diferents zones comercials de la ciutat

Concerts L'Ajuntament d'Eivissa, a través de la regidoria de Turisme i Comerç, posa en marxa un programa de concerts al carrer per tal de dinamitzar diferents zones comercials de la ciutat. Els concerts, de petit format, tindran lloc els divendres i dissabtes.

Aquest cap de setmana, divendres 10 de juliol a les 19 hores, el grup Island Thrills actuarà al carrer de Pere de Portugal i dissabte 11 de juliol, a les 12.30 hores, hi haurà concert de Chelu García al Mercat Nou. La regidora de Comerç, Montse Garcia, ha dit que 'per a l'Ajuntament d'Eivissa el petit comerç és un sector estratègic de la nostra ciutat, ja que crea llocs de feina i del que viuen moltes famílies del nostre municipi.

Llegeix més...

Desmantellat un assentament il·legal al barri de Ca n'Escandell

Desmantellament d'assentament a ca n'EscandellL’Ajuntament d’Eivissa ha desmantellat un assentament il·legal al barri de Ca n’Escandell on s’identificaren a 9 persones, tres furgonetes, dos infrahabitatges i una cuina. Després de la notificació les persones han abandonat l’assentament i la concessionària de neteja Valoriza ha desmantellat l’assentament.

Des de la Policia Local d’Eivissa es va localitzar aquest assentament el 7 de juliol on va identificar a les 9 persones que feien ús de l’assentament com a lloc de residència. Des de la Policia Local d’Eivissa es va sol·licitar que abandonassin l’assentament i així ho han realitzat.

Llegeix més...

Ajuntament d’Eivissa, Consell i Govern Balear signen el conveni per atorgar ajudes al col·lectiu dels autònoms de la ciutat d’Eivissa per valor d’1,2 milions d’euros

Ajuts autònomsL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela, i el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, han signat avui el conveni de col·laboració mitjançant el qual s’atorgarà 1’2 milions d’euros en ajudes dirigides al col·lectiu dels autònoms de la ciutat d’Eivissa afectats per la crisi de la COVID-19. El conveni de col·laboració estableix una partida econòmica d’un total de 1.145.021 euros dels quals el Govern Balear n’aporta 345.021 euros, l’Ajuntament d’Eivissa 400.000 euros i el Consell d’Eivissa 400.000 euros.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que ‘aquesta convocatòria d’ajudes és la més elevada de tota l’illa d’Eivissa dirigida al sector dels autònoms, fruit de la col·laboració entre les institucions, i sent conscients que precisament a la ciutat d’Eivissa tenim un gran nombre d’autònoms que treballen, creen llocs de feina i ara és el moment d’estar al seu costat fent un esforç econòmic per a reactivar el teixit comercial’.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16