19 Nov, 2017

ajuntamentdaltvila

Notícies

Signatura del conveni de col·laboració amb l’associació Alianza Mar Blava

Conveni Aliança Mar BlavaL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i representants de l’associació Alianza Mar Blava han signat avui un conveni de col·laboració per a la protecció del municipi i el seu àmbit davant projectes d’exploració d’hidrocarburs al Mediterrani nord-oriental.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Eivissa considera necessari contribuir al finançament de l'Alianza Mar Blava per la seua implicació en la defensa de l’illa d’Eivissa davant les amenaces que suposen el projectes d’explotació d’hidrocarburs i per la seua capacitat d’agrupació i representació de tots els sectors presents a l’illa: administracions, sector privat i organitzacions sense ànim de lucre.

Llegeix més...

Obert el termini d’inscripcions al taller de Tècniques de negociació i tancament de vendes

Taller Eivissa CreaS’ha obert el termini d’inscripcions per al nou taller de Tècniques de negociació i tancament de vendes organitzat per Eivissa Crea, en col·laboració amb el Consell d’Eivissa.
El taller, que tindrà lloc el proper dimarts dia 21 de novembre des de les 10 fins les 12 hores al Viver d’empreses, està adreçat a persones emprenedores i joves empreses, on s’aprendran els fonaments de les tècniques de negociació i de tancament de vendes per utilitzar-les en el seu propi projecte empresarial.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa assisteix a la setena edició Smart City Expo World Congress que es celebra a Barcelona

“smartAquesta cita, sobre gestió digital de les ciutats, està centrada enguany en la innovació urbana.

La tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha participat en la taula rodona celebrada ahir juntament amb regidors d’altres ciutats espanyoles que treballen en la millora eficient de les ciutats.
Al congrés, al que també hi ha assistit el primer tinent d’alcalde, Alfonso Molina, es tracten temes relacionats en l’aplicació de la tecnologia a distints aspectes de la ciutat, com la mobilitat, la qualitat mediambiental, la sostenibilitat i economia i la governabilitat, per tal de crear ciutats eficients i sostenibles.

Llegeix més...

Eivissa organitza la tercera edició del seminari internacional del projecte Intherwaste

“intherwaste”

La ciutat d’Eivissa organitza la tercera edició del seminari internacional del projecte Intherwaste que treballa per a la millora de la gestió dels residus a les ciutats patrimoni europees.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, han donat la benvinguda als responsables de les ciutats europees que s’han traslladat fins a Eivissa per a participar en la celebració del tercer seminari del projecte europeu Intherwaste, del que la ciutat d’Eivissa hi forma part des del passat mes de maig.

Llegeix més...

L’Ajuntament presenta el resultat del programa de beques d’arqueologia de l’any 2017

“L’Ajuntament

Els alumnes han inventariat i dibuixat les peces arqueològiques trobades durant les obres d’excavació fetes al Museu d’Art Contemporani entre els anys 2008 i 2010.

El regidor de Cultura i Patrimoni, Pep Tur, i la tècnica de Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Rosa Gurrea, han presentat el resultat de les feines realitzades pels dos becaris que, durant els darrers mesos, han treballat en l’inventariat i el dibuix de les peces trobades en les excavacions realitzades al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa entre els anys 2008 i 2010.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa ret homenatge a Joan Tur Ramis

Joan Tur RamisL’Ajuntament d’Eivissa ret homenatge a Joan Tur Ramis amb el descobriment d’un monòlit a la plaça des Martell, al Port d’Eivissa.

L’acte de reconeixement a Joan Tur Ramis tindrà lloc a la plaça des Martell, al Port d’Eivissa, el proper dissabte dia 18 de novembre a les 12.30 hores, amb el descobriment d’un monòlit en reconeixement a la feina feta al barri durant  bona part de la seva vida.

L’acte d’homenatge comptarà amb la presència de l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, familiars de Joan Tur Ramis, representants de l’Autoritat Portuària de Balears i de les Associacions de veïns i comerciants de la Marina i el Port d’Eivissa.

Llegeix més...

A la venda les entrades de l'obra de teatre "El pintor de batallas"

El pintor de batallasUs informem que ja estan a la venda en Can Ventosa les entrades de l'espectacle: "El pintor de batallas", obra d'Arturo Pérez Reverte amb direcció d'Antonio Àlber i protagonitzada per Jordi Rebellón i Alberto Jiménez.

El preu és de 20 euros anticipada i 22 euros en taquilla el mateix dia de la funció, el dissabte 2 de desembre.

Llegeix més...

Iniciades les feines de construcció del darrer tram del carril bici de l’Avinguda de Sant Jordi

Carril Bici Av Sant JordiL’Ajuntament d’Eivissa inicia les feines de construcció del darrer tram, de 845 metres de longitud, del carril bici de l’Avinguda de Sant Jordi. Les obres d’ampliació del carril tindran una durada de dos mesos.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través de les regidories de Mobilitat i Vies Públiques, ha iniciat les obres d’ampliació del carril bici de l’Avinguda Sant Jordi.
Es tracta de la construcció d’un nou tram de 845 metres de longitud i de 2105 m2 de superfície que estarà situat entre el carrer Músic Marí Mayans i el carrer de les Alzines.
És la continuació del carril bici de l’avinguda Sant Jordi executat l’any 2010 on es va realitzar el tram comprés entre l’avinguda de la Pau i el carrer Font i Quer. 

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
4