Febrer 20, 2019

ajuntamentdaltvila

Notícies

L’Ajuntament d’Eivissa organitza un ampli programa de festes de Carnaval 2019

Festes de Carnaval 2019L’Ajuntament d’Eivissa organitza un ampli programa de festes de Carnaval que inclou tallers infantils, activitats esportives, concert de la cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert, el 2 de març; i la gran Rua de Carnaval, prevista per al 3 de març.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, i el representant de l’associació de Comerciants de la Plaça des Parc, Enrique Welker, han presentat aquest matí el programa d’esdeveniments i actes prevists per al Carnaval, que comença el proper dia 28 de febrer amb la celebració del tradicional dijous Llarder i la festa popular de la Truita, al passeig de Vara de Rey.
Per al regidor de Festes, Agustín Perea, “enguany s’ha organitzat un programa d’actes molt participatiu en el que no faltaran les activitats esportives, concert per als més petits de la casa, el tradicional dijous Llarder que incentivem amb premis per tal que la gent no perdi aquesta tradició eivissenca. Es tracta d’un programa dirigit a tots els públics en el que enguany s’ha inclòs un concert molt especial per als més petits de la cantant pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, un referent infantil musical”.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació la renovació del parc infantil ubicat al passeig Joan Carles I

Parc Infantil Joan Carles IAmb aquesta licitació que comença avui, amb una inversió màxima de 123.966 euros, l’Ajuntament d’Eivissa ha invertit 1,5 milions d’euros en la millora i creació de nous parcs infantils a la ciutat.

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació el nou projecte de renovació del parc infantil del passeig Joan Carles I amb un pressupost màxim del contracte de 123.966,94 mil euros. Les principals obres que es duran a terme a aquest parc infantil són l’ampliació de les zones de joc, la instal·lació de més de 15 nous elements del parc i la dotació de paviment continu de seguretat. En definitiva, es fa una renovació total d’aquest parc infantil.

Llegeix més...

A la venda les entrades de l’espectacle còmic-musical ‘Clásicos Excéntricos’

Clásicos excéntricosJa estan a la venda en Can Ventosa les entrades de l’espectacle còmic-musical ‘Clásicos Excéntricos’, de la companyia Lapso Producciones, que es podrà veure el proper dissabte, 23 de febrer, a les 18.30 hores en una funció única a l’Espai Cultural Can Ventosa.

‘Clásicos Excéntricos’ està interpretada per Rafel Rivera, Antonio Campos i Rafael Campos.
Qui va dir que la música clàssica era avorrida? ‘Clásicos Excéntricos’ fa gaudir de la bellesa de les peces universals que s’interpreten a través de l’humor, la sorpresa i l’atractiu visual i sonor que aporten els instruments insòlits com la Bocicleta Perifònica, el Xorrec Tenor, el Vidriolí Copodivarius, el Destilarmònium Percutente en Do per a Tres o El Campanòfon Sostenente de Cola.

Llegeix més...

Eivissa acollirà la dècima Gran Final del MusicAula School Festival

MusicaulaEivissa acollirà la dècima Gran Final del MusicAula School Festival, el concurs juvenil que guardona el talent musical als col·legis i instituts de tot l’Estat.

El festival juvenil més important de tot l’Estat, el MusicAula School Festival ha escollit Eivissa per celebrar la Gran Final de la seva 10a edició, que es farà el proper 29 de juny a l’auditori del Parc Reina Sofia, situat al peu de les murades de Dalt Vila. Les inscripcions per a poder participar en aquest concurs estan obertes des del passat 30 de gener i fins el 10 d’abril. Els grups i solistes han de tenir entre 13 i 25 anys, i la seva participació ha de tenir el suport d’algun professor responsable del seu centre educatiu a l’hora d’inscriure’s.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa desmantella un nou assentament il·legal al barri de Cas Serres

Assentament Cas SerresLa Policia Local d’Eivissa desmantella un nou assentament il·legal al barri de Cas Serres, del que s’han retirat més de set tones de deixalles i materials emprats per a aixecar diverses autoconstruccions. 

La Policia Local d’Eivissa ha desmantellat un assentament il·legal detectat a l’avinguda de Sant Jordi, a prop de la intersecció amb el carrer sa Punta, al barri de Cas Serres. Els agents, juntament amb operaris de l’empresa de neteja Valoriza, han procedit a la retirada del material acumulat en una àrea de matolls propera a l’avinguda. En total, han estat més de set tones de restes que s’ha tardat tot el matí en poder retirar completament.

Llegeix més...

La regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa treu 12 noves llicències de taxi

TaxiLa regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa treu 12 noves llicències de taxi, sis de les quals seran d’eurotaxi.

La regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa treu 12 noves llicències de taxi, de les quals 6 hauran de ser taxis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, els anomenats eurotaxis.
Aquestes llicències, tal i com marca la normativa, s’adjudicaran als 12 conductors assalariats amb més antiguitat acumulada treballant al municipi d’Eivissa.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa inicia la renovació total de la flota de vehicles del Servei Municipal de Jardineria

Nous vehicles JardinsL’Ajuntament d’Eivissa inicia la renovació total de la flota de vehicles del Servei Municipal de Jardineria amb l’entrada en servei de tres noves furgonetes, amb una inversió de 60.000 euros. 

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat la renovació de la flota de vehicles del Servei Municipal de Jardineria amb la recent entrada en servei de tres furgonetes i una inversió que, pel moment, ja puja a prop de 60.000 euros. A més d’aquests nous vehicles, està prevista la incorporació d’almenys uns altres dos en un termini breu.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa actua contra dos conductors que varen donar positiu en consum d’alcohol i drogues

Policia LocalUna de les persones denunciades havia topat contra un mur prèviament a la seva detenció.

La Policia Local d’Eivissa ha instruït diligències contra dos conductors als que es va sorprendre al volant després d’haver consumit alcohol i drogues. En un dels casos, la conductora implicada va topar amb un mur i els agents varen haver de seguir el rastre que deixava una fuita de líquids des del lloc de l’accident fins al carrer de la Creu, on varen trobar aquesta persona encara dins el cotxe.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
9