Desembre 16, 2018

ajuntamentdaltvila

Notícies

Obert el termini de propostes per a la convocatòria dels pressupostos participatius corresponent a 2019

Eivissa Participa portalL’Ajuntament d’Eivissa obre el termini per a que la ciutadania presenti les seves propostes per a la convocatòria dels pressupostos participatius corresponent a 2019.

L’Ajuntament d’Eivissa ha obert el termini per a la presentació de propostes que puguin optar a rebre el finançament dels Pressupostos Participatius en la convocatòria corresponent a l’any 2019, pels que s’ha reservat una partida de 450.000 euros al pressupost general de la corporació. Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament d’Eivissa a través del portal de participació ciutadana, a la pàgina web https://participa.eivissa.es.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa dedica el seu calendari de 2019 a la toponímia marítima de la costa del municipi

Calendari 2019L’Ajuntament d’Eivissa ha publicat el seu tradicional calendari corresponent a l’any 2019, elaborat pel Servei d’Assessorament Lingüístic, que aquest any es dedica a la toponímia marítima i compila diversos llocs i paratges de la costa del municipi d’Eivissa.

El nou calendari de sobretaula recull un total de 26 imatges i detalla la ubicació i principals característiques orogràfiques d’una dotzena dels illots i conjunts d’illots més coneguts del municipi d’Eivissa, a més d’un paratge que arranca a la costa i s’endinsa a la mar com és el cas del Mac i l’Escull des Salt de s’Ase, que configuren el Racó del mateix nom, per acabar amb una panoràmica de la costa d’Eivissa.

Llegeix més...

La Banda Simfònica i el Cor Ciutat d’Eivissa ofereixen els tradicionals Concerts de Nadal

Banda i CorLa Banda Simfònica i el Cor Ciutat d’Eivissa ofereixen els tradicionals Concerts de Nadal a Can Ventosa aquest cap de setmana.

El Cor Ciutat d’Eivissa ofereix el tradicional Concert de Nadal demà dissabte dia 15 de desembre a les 19 hores a Can Ventosa. El programa inclou l’estrena de l’obra guanyadora del II Concurs de Composició convocat pel Patronat Municipal de Música, Etern Florir, del compositor Pablo Moras Menéndez.

Llegeix més...

La ciutat d’Eivissa reb el premi com a destinació més innovadora en turisme familiar

Premi Turisme FamiliarLa ciutat d’Eivissa reb el premi com a destinació més innovadora en turisme familiar durant la celebració de la III Jornada Club Producte Familiar al CaixaForum de Madrid.

La ciutat d’Eivissa ha rebut el premi com a destinació més innovadora en turisme familiar durant la III Jornada Club de Producte de Turisme Familiar que s’ha celebrat a CaixaForum Madrid. La Jornada, organitzada per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses en col·laboració amb l’Obra Social “La Caixa”, va estar inaugurada, el passat dimarts, pel subdirector general de Desarrollo y Sostenibilidad Turística de la Secretaría de Estado de Turismo, Rubén López Pulido; la directora general de Turismo de la Comunitat de Madrid, Marta Blanco, i el president de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, Benito Zuazu.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa i l’Àrea de Salut de les Pitiüses inauguren l’exposició ‘Entre nosaltres’ a l’Hospital Can Misses

Entre nosaltresL’Ajuntament d’Eivissa i l’Àrea de Salut de les Pitiüses inauguren l’exposició ‘Entre nosaltres’ a l’Hospital Can Misses per conscienciar els adults dels riscs del consum d’alcohol i de les drogues.

L’Alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos, han presentat aquest matí l’exposició ‘Entre nosaltres’ ubicada al vestíbul de l’Hospital Can Misses i que aborda la problemàtica del consum d’alcohol i drogues entre la població adulta. L’exposició, presentada en el marc del Pla Municipal sobre Drogues (PMD) de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa és una iniciativa pionera pel fet que és la primera acció de conscienciació adreçada al col·lectiu de persones adultes.

Llegeix més...

Intercanvi d'experiències amb l’Ajuntament de Porto en el marc del projecte europeu Intherwaste

Porto IntherwasteL’Ajuntament d’Eivissa participa en una visita i trobada bilateral amb l’Ajuntament de Porto per intercanviar experiències en el marc del projecte europeu Intherwaste.

L’Ajuntament d’Eivissa ha visitat la ciutat de Porto per participar en una trobada bilateral amb l’ajuntament d’aquesta ciutat portuguesa en el marc del projecte europeu Intherwaste per millorar la gestió dels residus a les Ciutats Patrimoni de la Unió Europea.

Llegeix més...

Les obres de remodelació del passeig de ses Figueretes estaran enllestides abans del pròxim estiu

Visita obres Ses FigueretesLa separació de la xarxa de sanejament i l’eliminació de les plataformes de formigó de la costa signifiquen la major recuperació de litoral del municipi d’Eivissa que s’ha fet fins ara.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la vicepresidenta del Govern Balear, Bel Busquets, i el president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, han visitat aquest matí les obres de remodelació del passeig de ses Figueretes que compten amb el finançament del Govern de les Illes Balears, amb l’aportació de fons  de l’Impost de Turisme Sostenible, Ajuntament d’Eivissa i Consell d’Eivissa.

Llegeix més...

Signat el conveni de col·laboració per a crear el Museu de la Mar i la Pesca a la ciutat d’Eivissa

Signatura conveni Museu Mar i PescaL’Ajuntament d’Eivissa, Consell d’Eivissa, Govern Balear i Autoritat Portuària signen el conveni de col·laboració per a crear el Museu de la Mar i la Pesca a la ciutat d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, el president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern Balear, Fanny Tur, i el president de l’Autoritat Portuària de Balears (APB), Joan Gual, han signat el protocol general d’actuacions entre les diferents Instituciones per a la creació del Museu de la Mar i la Pesca a la ciutat d’Eivissa, a la zona de Sa Riba, al barri de la Marina.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
7