Gener 20, 2022

ajuntamentdaltvila

Notícies

El PMD i la Policia Local d'Eivissa posen en marxa un programa per a conscienciar a la joventut sobre els perills de l'alcohol en la conducció

PMD i Policia LocalEl Pla Municipal sobre Drogues (PMD) de l'Ajuntament d'Eivissa i la Policia Local d'Eivissa han posat en marxa de manera conjunta un programa d'educació viària dedicat a conscienciar a la joventut sobre els perills del consum d'alcohol i altres substàncies en la conducció.

Els continguts estan enfocats a l'alumnat de 4t d'ESO i de 1r i 2n de Batxillerat i es desenvolupen en tres sessions a càrrec dels tècnics del PMD i d'agents de la Policia Local.

Llegeix més...

La Biblioteca de Can Ventosa renova el fons de llibres infantils amb un centenar de nous títols

Una fada sota el llitLa Biblioteca Municipal de Can Ventosa ha començat l'any amb la renovació de la secció de llibres infantils a partir de la compra d'un centenar de nous títols de diversos apartats de coneixements i de la secció de contes.

La biblioteca, que duu a terme de manera periòdica renovacions del fons documental de totes les seccions, s'ha centrat en aquest inici d'any a refrescar els llibres infantils, atès que és un material bibliogràfic que es llegeix i es presta molt, i s'ha de canviar molt sovint.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa amplia les voreres de set encreuaments del barri de l'Eixample per a millorar l'accessibilitat dels vianants

Ampliació voreresL'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat avui les obres del projecte de condicionament de jardineres a set encreuaments de la zona de l'Eixample per a ampliar les voreres a la fi de millorar la peatonalització de l'entorn i afavorir els desplaçaments a peu de la ciutadania.

La iniciativa pretén enfortir i promocionar la mobilitat quotidiana, sostenible i segura, augmentar la seguretat de les persones vianants i millorar l'accessibilitat de l'espai per a les persones amb mobilitat reduïda.

Llegeix més...

El Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat destina 118.000 euros per a la rehabilitació d'edificis als barris de Sa Penya, la Marina, S’Alamera i Dalt Vila

Dalt VilaEl Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat destina 118.000 euros a la línia de subvencions per a rehabilitar habitatges i locals dels barris de Sa Penya, la Marina, S’Alamera i Dalt Vila.

El termini per a la presentació de les sol·licituds es prolongarà fins al 31 de desembre, i ja es troba en vigor després de la publicació de la convocatòria en el BOIB, el passat 6 de gener.

Llegeix més...

Inici de les obres de construcció del carril bici de l’avinguda Bartomeu de Roselló

Obres carril biciL'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció del carril bici de l’avinguda Bartomeu de Roselló amb un pressupost d’adjudicació de 89.003,18 euros.

El carril bici de l’avinguda de Bartomeu de Roselló té l’objectiu de donar continuitat al carril bici projectat a l’avinguda d’Isidor Macabich, on proximament s’iniciaran les obres de reforma integral de tota l’avinguda, permetent la circulació dels usuaris de la bicicleta, segregats del trànsit rodat, des del Port d’Eivissa fins la E-10, generant un eix vertebrador de la mobilitata sostenible a la ciutat d’Eivissa.

Llegeix més...

El Casal d’Igualtat acull la tercera edició del Club de lectura feminista i el cicle de contacontes coeducatiu per a infants

Club de lectura feminista i contacontesLa regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, acompanyada de la dinamitzadora cultural, Núria Prieto, han presentat la tercera edició del Club de lectura feminista i el primer cicle de contacontes coeducatius. Ambdues propostes culturals es duran a terme al Casal d’Igualtat, un cop al mes.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, ha destacat que ‘el Club de lectura feminista d’enguany conté un llistat molt interessant de diferents lectures que ens faran pensar, observar altres realitats i amplificar la promoció de l'emancipació de les dones a traves de la lectura d’aquests textos. Volem donar a conèixer lectures escrites per dones i que contenen la seva visió dels diferents temes.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa rehabilita el carrer de la Conquesta a Dalt Vila

Carrer de la ConquestaL’Ajuntament d’Eivissa rehabilita el carrer de la Conquesta al barri de Dalt Vila, millorant la seva accessibilitat i renovant i actualitzant les instal·lacions d’aigua i il·luminació.

Les feines també inclouen la rehabilitació i tractament dels elements urbans com els murs de contenció, bancades i llindars per a la millora visual i consolidació de l’entorn.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16