Juliol 24, 2024

ajuntamentdaltvila

El Servei de Treball i Formació de l'Ajuntament d'Eivissa té com a finalitat principal potenciar el foment de l'ocupació i la formació mitjançant certificats de professionalitat i especialitats formatives destinades a persones demandants d'ocupació i persones ocupades, principalment del municipi d'Eivissa. Les activitats estan destinades a la incorporació al mercat de treball dels ciutadans i afavorir la promoció laboral, garantint la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

En l'àmbit de formació oferim una sòlida oferta formativa en les següents àrees: administració, sanitat, informàtica i comunicació, idiomes, competències transversals, socorrisme, monitor de temps lliure... atenent les demandes del teixit empresarial. Aquestes s'imparteixen a aules formatives i altres espais singulars del municipi, comptant amb la col·laboració de les empreses de diferents sectors per realitzar les pràctiques professionals no laborals.

Es gestionen diferents plans d'ocupació. D'una banda, els plans que consisteixen en la contractació pública de persones aturades amb caràcter eventual per portar a terme actuacions d'interès general i social i així aconseguir millorar l'ocupabilitat, definint els projectes en funció dels diferents perfils. Per l'altra es duen a terme programes mixtos de formació i ocupació, on oferim la possibilitat de qualificar-se a través d'un programa de formació i ocupació. Mitjançant aquests programes s'accedeix a un treball a l'administració pública i a la vegada es fa una formació vinculada, que condueix a obtenir un certificat de professionalitat.
També es fomenta l'ocupació en persones joves qualificades afavorint la seva primera experiència laboral i de dones víctimes de violència de gènere, amb treball i accions complementàries per potenciar la seva independència econòmica i empoderament.

Formació per l'ocupació:
Desocupats: Persones desocupades inscrites com a demandats d'ocupació.
Ocupats: Persones ocupades que treballen a empreses que tenguin activitat empresarial a les Illes Balears inclosos treballadors autònoms i de l'economia social.
Certificats de professionalitat i especialitats formatives oferides: Transport sanitari, socorrisme en espais aquàtics naturals, operacions auxiliars de serveis administratius i generals, operació de gravació i tractament de dades, activitats de gestió administrativa, dinamització de temps lliure infantil i educatiu, competències digitals bàsiques, competències digitals avançades, anglès (A1, A2, B1, B2), alfabetització informàtica...

Programes d'ocupació:
REACTIVA: persones aturades a causa de la crisi econòmica per la COVID-19, o aturades de llarga durada per poder mantenir les seves habilitats competencials o per facilitar la seva requalificació professional i menors de 30 anys en situació d'atur.
JOVES QUALIFICATS: Dirigida a joves majors de 18 anys i menors de 30, inscrits com a desocupats en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears amb estudis superiors.
DONA: Té com a finalitat la inserció laboral de la dona víctima de violència de gènere.
PROGRAMES MIXTS: Dirigits a majors de 30 anys o menors de 30, que compleixen els requisits d'accés al certificat de professionalitat corresponent i que puguin ser beneficiaris d'un contracte de formació i aprenentatge.

Adreça: c/ Canàries, 35 (Ed. Cetis)
Telèfon: 971 397 600 (Ext. 24270)
Fax: 971 304 365
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: De dilluns a divendres de 9:00h a 14.00h