Octubre 28, 2020

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa obre una borsa de treball per a tècnic mig de joventut

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha obert la convocatòria per la constitució d'una borsa de treball de tècnic mig de joventut per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis al consistori, en modalitat de mitja jornada. El procediment de selecció serà el sistema concurs-oposició de personal laboral/funcionari temporal.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza divendres 6 de novembre. Les persones interessades hauran d’acreditar que estan en disposició d'un títol relacionat amb l'àmbit de les ciències socials i coneixements de català nivell B2. A més hauran de presentar el seu document nacional d'identitat en vigor o, en cas de no tenir la nacionalitat espanyola, el document oficial acreditatiu de la personalitat i un resguard justificatiu d'haver ingressat íntegrament els drets d'examen, que són de 15 euros.

Llegeix més...

Comença la campanya de promoció 'El comerç d'Eivissa, a cel obert'

Eivissa cel obertComença la campanya de promoció 'El comerç d'Eivissa, a cel obert' que comptarà amb la participació de 102 establiments de la ciutat oferint promocions i ofertes fins el 10 de novembre.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, Dessiré Ruiz, el director general de Comerç de Govern de les Illes Balears, Miquel Piñol, i el responsable de Comerç de la PIMEEF, Vicent Tur, han presentat avui, en una roda de premsa telemàtica, la campanya 'El comerç d'Eivissa, a cel obert'.
La campanya compta amb 102 establiments participants de la ciutat d’Eivissa que, des d'aquest divendres 30 d’octubre i fins el 10 de novembre, oferiran una zona dedicada a descomptes, promocions i ofertes dels seus productes.

Llegeix més...

Obert el termini d’inscripció per a les proves de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics

Examen catalàEl termini d’inscripció per a les proves de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics està obert fins al 5 de novembre.

L’Institut d’Estudis Baleàrics ha obert el termini d’inscripció de les proves de català per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua. Les persones interessades poden fer la sol·licitud fins al 5 de novembre.

Llegeix més...

Xerrada en línia sobre l'evolució de l'espai per a les persones dins les ciutats pel Dia de les Ciutats

Dia CiutatsL'Ajuntament d'Eivissa celebra el Dia de les Ciutats amb una xerrada en línia sobre l'evolució de l'espai per a les persones dins les ciutats.

L'Ajuntament d'Eivissa celebrarà el Dia de les Ciutats, que es commemora el pròxim 31 d'octubre, amb una xerrada en línia sobre la importància que té la creació d'espai per a les persones dins les ciutats. La videoconferència es podrà seguir divendres 30 a les 19 hores a través de la plataforma districte07800.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa realitza una reforma integral a l'Esplai de gent gran de Can Ventosa

Reforma esplai Can VentosaL'espai comptarà amb dues grans sales polivalents i nous serveis com fisioteràpia podologia i perruqueria.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la tinent d'alcalde i regidora de Benestar Social i Gent Gran, Carmen Boned, la presidenta de l'Esplai de Can Ventosa, Neus Planells, i de l'arquitecte, David Calvo, de Mixis Arquitectos, han presentat el projecte de reforma de l'Esplai de Can Ventosa.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16