Desembre 09, 2021

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa organitza les I Jornades de Formació Empresarial que versaran sobre el benestar i la sostenibilitat

Jornades EmpresarialsL'Ajuntament d'Eivissa organitza les I Jornades de Formació Empresarial que versaran sobre el benestar i la sostenibilitat i que tindran lloc els propers 16 i 17 de desembre.

Les jornades, que se celebraran en el Casal d’Igualtat, tenen com a objectiu oferir el coneixement i les eines necessàries per a impulsar un negoci des del punt de vista de la cultura del benestar i sostenibilitat. Per a això, es comptarà amb la ponència de diversos experts i professionals de reconegudes empreses que oferiran el seu punt de vista.

Llegeix més...

El MACE acull la presentació de Santiago Beruete ‘Cultivar y cultivarse: Jardinosofía, Verdolatría y Aprendívoros’

VerdolatríaEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) acollirà el dissabte a les 12.00 hores la presentació ‘Cultivar y Cultivarse: Jardinosofía, Verdolatría y Aprendívoros’, de Santiago Beruete.

Beruete és antropòleg i doctor en Filosofia, i compagina la seva activitat docent i investigadora amb la creació literària i la jardineria. Ha escrit diversos poemaris, llibres de relats i novel·les que han merescut diferents premis nacionals i internacionals.

Llegeix més...

El Pavelló d’es Viver amplia les instal.lacions del rocòdrom i compta amb un nou mur d’escalada de 10 metres d’alçada

Rocòdrom d'es ViverL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i la primera tinent d’alcalde, Elena López, juntament amb els responsables del Club Eivissenc de Muntanya, han participat avui en la inauguració del nou mur d’escalada al Pavelló d’es Viver.

El nou mur és de 10 metres d’alçada i acull la possibilitat d’escalar des de nivells baixos fins als nivells més elevats. Els treballs han consistit en reforçar l’estructura a més d’afegir el nou mur que consta de 7-8 preses per metre quadrat. La inversió per part del Patronat Municipal d’Esports ha estat de 37.510 euros.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa i Foment de Turisme partipen a D*na Festival i promouen la gastronomia d’Eivissa a Dénia

Gastronomia eivisssenca a DéniaL'Ajuntament d'Eivissa i Foment de Turisme, a través del seu Club de producte Eating in Ibiza, i en col.laboració amb Baleària, han participat avui a D*na Festival a Dénia.

Els xefs Pau Barba del restaurant Pacha i Oscar Molina de La Gaia, han representat a Eivissa, com a ciutat convidada en la quarta edició d’aquest esdeveniment gastronòmic.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa adquireix 4 noves motocicletes

Noves motocicletes policia localLa Policia Local d’Eivissa ha adquirit 4 noves motocicletes pel seu parc mòbil. Les motocicletes son de la Marca BMW model C400GT, unes scooter mitjana de 400 centímetres cúbics. Aquestes motocicletes serviran per continuar modernitzant i millorant la qualitat del servei.

La inversió en la compra d’aquestes motocicletes ha estat de 34.000€ provinents dels romanents. La regidora de Policia, Rosa Rubio ha explicat que “aquest model d’scooter mitjana ha demostrat ser la combinació ideal de maniobrabilitat i potència per conduir en entorns urbans."

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16