Gener 19, 2019

ajuntamentdaltvila

Arranca una nova temporada de La Tarda del Conte a la Biblioteca Municipal d’Eivissa

La tarda del conteArranca una nova temporada de La Tarda del Conte a la Biblioteca Municipal d’Eivissa, amb 12 esdeveniments programats des d’aquesta tarda fins a mitjans d’abril.

La Tarda del Conte retorna a la Biblioteca Municipal d’Eivissa, al Centre Cultural Can Ventosa, després de la pausa nadalenca amb una programació de 12 actes que es faran cada divendres a les 19 hores. El programa arranca aquesta tarda mateix i acabarà amb una última lectura de contes el proper 12 d’abril.

Llegeix més...

Nou restaurants de la ciutat d’Eivissa participen en la vuitena edició del certamen de menús Patrimoni Gastronòmic

Patrimoni GastronòmicTambé s’han programat 10 tallers de cuina dirigits a tots el públics amb l’objectiu de descobrir la cuina de diferents indrets Patrimoni Mundial.  

L’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa la vuitena edició de Patrimoni Gastronòmic, unes jornades dedicades a la cultura culinària en les que participen aquest any un total de nou restaurants i que es complementen amb tallers tant per a aficionats i famílies com per a professionals. El certamen arranca avui mateix i durarà fins el 31 de març, dates entre les quals els restaurants participants oferiran un menú temàtic especial a un preu tancat de 20 euros (beguda no inclosa).

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa inicia la licitació per a la gestió del bar-cafeteria del local de l’associació de platja den Bossa i del bar de Can Botino

Can BotinoL’Ajuntament d’Eivissa ja ha publicat les bases que regiran els procediments per a la selecció de les persones o empreses per a l’explotació del bar-cafeteria de platja den Bossa i del bar de Can Botino. L’objectiu és dinamitzar els dos barris posant a disposició del veïnat nous espais i serveis.

El bar-cafeteria de platja d’en Bossa es troba instal·lat en una parcel·la de propietat municipal al carrer de Blas Infante. Compta amb una superfície total de 233,91 metres quadrats de superfície útil amb una zona de bar, un local social per a la realització d’activitats, una zona de preparació, distribuïdor, banys per homes i dones, dues oficines amb un bany, dos vestuaris que donen servei a les pistes esportives, recentment remodelades, i un magatzem.

Llegeix més...

El programa de neteja intensiva ‘Feim Dissabte al teu barri’ es durà a terme al barri de Cas Serres

Neteja Caas SerresEl programa de neteja intensiva als barris de la ciutat ‘Feim Dissabte al teu barri’ es durà a terme, a partir de demà, al barri de Cas Serres.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa continua amb la campanya de neteja a fons als barris de la ciutat amb el programa ‘Feim Dissabte al teu barri’, que es desplaça al barri de cas Serres amb quatre jornades de feina durant aquest mes. Les primers dues jornades tindran lloc demà divendres 18 i dissabte 19 de gener als carrers del Músic Rafael Zornoza, del Bisbe Llocer i carrer de Marià Villangómez (divendres) i els carrers Pius VI, carrer d’Ernest Ehrenfeld i carrer de Felip Curtois i Valls (calçada sud) el dissabte.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa incorpora 13 persones a distintes àrees municipals dins el programa SOIB Visibles

Ajuntament Eivissa - SOIB - Gobierno de EspañaL’Ajuntament d’Eivissa incorpora 13 persones que durant els sis propers mesos treballaran a distintes àrees municipals dins el programa SOIB Visibles. 

L’Ajuntament d’Eivissa ha incorporat fa uns dies les 13 persones que integren el segon grup de treballadors contractats en el marc del programa Visibles 2018 del Servei Balear d’Ocupació (SOIB), que forma part de les polítiques actives d’ocupació de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria orientades a afavorir la contractació de persones de més de 35 anys aturades de llarga durada i finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. Aquestes persones han estat rebudes aquest matí per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, que els ha agraït la feina que faran als propers mesos a la Corporació.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
8