Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

esrevelli1L'Ajuntament d'Eivissa treu a licitació les obres de condicionament per a fer des Revellí un espai visitable, una vegada desenvolupat el projecte de consolidació i creació de rampes, per a fer-lo transitable amb accés des de la plaça d'Espanya.
 Aquest projecte surt a licitació amb un pressupost de 214.456,32 euros i està cofinançat per Fons Europeu Desenvolupament Regional (EDUSI).

 L'objecte d'aquest contracte és dur a terme les obres necessàries per convertir l'espai del Revellí, que forma part de la muralla d'Eivissa, en un mirador per sobre de la plaça d'Espanya.


Per al regidor de Patrimoni, Pep Tur, 'aquesta nova actuació a Es Revellí, significarà la finalització d'un procés de rehabilitació d'aquest espai, iniciat l'any passat a través del Consorci Patrimoni de la Humanitat, en que es va dur a terme la neteja i consolidació d'aquesta part. Amb aquesta nova licitació, culminam aquest procés condicionant-lo perquè sigui visitable, com a la resta del recinte emmurallat, i proporcionam a la ciutadania un espai patrimonial, molt singular, per visitar'.



Les obres es duen a terme a la darrer part des Revellí, últim element que queda per intervenir en el perímetre interior de la murada, una vegada que s'han restaurat tota la resta dels baluards.



Es Revellí, ubicat al peu del baluard de Santa Tecla i amb entrada des del
mirador de l'Ajuntament d'Eivissa, compta amb una superfície de 1.308 m²
 incloent l'espai de la casamata a la qual es té accés des del carrer de Santa 
Maria.



Amb aquestes dues intervencions es millora el recinte fortificat renaixentista declarat Monument Nacional el 1942 i Patrimoni Mundial el 1999.

esrevelli2

 

 

 

 

 

Wpp