abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

missesvestuariL’Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat les obres de remodelació dels vestuaris de la piscina de Can Misses. Avui han estat visitats per l’alcalde d’Eivissa, RafaRuiz, el regidor d’esports, Jordi Salewski, i el gerent del Patronat d’Esports, Josep Antoni Boned.

Les obres s’han duit a terme en una superfície total de 328 metres quadrats als vestuaris de dones, el d’homes, les oficines i el magatzem i el hall d’accés als vestuaris. El projecte també ha inclòs la construcció de nou forjat així com la nova fonamentació per a la futura construcció d'una nova planta, a la part superior dels vestuaris. El projecte ha tingut un pressupost d'adjudicació de 300.186,48 euros (IVA inclòs).

La remodelació ha inclòs també tots els aparells sanitaris una nova connexió en la xarxa de sanejament, col·locació d'aixetes, de miralls, tovallolers. També s’han instal·lat nous assecadors de mans elèctrics i reposabraços abatibles als vàters adaptats. 

Els vestuaris compten amb mampares fenòliques que seran del mateix color identificatiu per al vestuari d'homes i de dones. Així mateix s’han canviat les exteriors que donen accés a cada local i pel que fa ales portes interiors s’han pintat del mateix color. La porta de la sala de calderes s’ha de color gris fosc. També s’ha pintat el sostre de tot l'edifici i finalment es col·locaran les taquilles i els bancs.

Wpp