abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

mabelozanoL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat per al dilluns 8 de maig el taller Violència masclista: la trata de dones i nines per a l’explotació sexual, a càrrec de Mabel Lozano. L’activitat , que tindrà lloc a les 19 hores, al Casal d’Igualtat, s’emmarca dins el cicle ‘Una habitació pròpia’, que té com a objectiu visibilitzar temes d’importància per a les dones, com poden ser la salut femenina, la menopausa, l’endometriosi  o l’explotació sexual.

L’activitat, que serà presentada per Jimena López, subinspectora de la UFAM (Unitat de Famílies y Dona) de la Policia Nacional d'Eivissa,  consisteix en la projecció de diversos curts i un debat posterior amb la directora. 

Els curts són Biografia del cadáver de una mujer (Premi Goya al curtmetratge documental 2021); El Proxeneta. Paso corto, mala leche (adaptació del llibre: El proxeneta: La historia real sobre el negocio de la prostitución); i el trailer de la docuserie PornoXplotación (2021. Serie documental basada en el seu llibre). 

Mabel Lozano és escriptora, productora, guionista i directora, a més d’activista en defensa dels drets de les dones. En la seva obra destaca la denúncia de l'explotació sexual de les dones a través de la prostitució i la tracta.

L’entrada a aquesta activitat és lliure fins a completar aforament. L’activitat compta servei de cura infantil, de 2 a 12 anys, amb inscripció prèvia.

Aquesta activitat és gratuïta gràcies als crèdits rebuts del Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, amb l'Institut Balear de la Dona i del Ministeri d'Igualtat a través del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

Cartell informatiu del taller a càrrec de Mabel Lozano

Wpp