La fira d’atraccions de Nadal d'Eivissa es traslladarà a l’aparcament de sa Joveria
La fira d’atraccions de Nadal es traslladarà aquest any a l’aparcament de sa Joveria i a partir de demà dimarts 14 de novembre començaran els preparatius. Per això, es tancarà l'aparcament dissuasiu de sa Joveria fins al 30 de gener, però s'habilitarà com pàrquing una part d'un terreny pròxim al Recinte Firal. L'accés al pàrquing dissuasiu és el mateix.

La Policia Local avisa que a partir de les 9 hores del dilluns 11 de novembre no es permetrà l’accés de vehicles a aquest aparcament perquè començaran els preparatius pel muntatge de les atraccions

"Terra de somnis" mostra sense complexos la singularitat i asimetria del món rural de l’Índia. És la clau d’accés a l’Índia més desconeguda, un mapa social on les ombres recuperen la vida. Un escenari on es confon el passat amb el present, lo natural amb allò sobrenatural i fantàstic.
Aquest matí, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el representant de la Fundació Gossos, Rainer Johannes Maria Rosellen, han firmat un conveni de col·laboració mitjançant el qual la Fundació Gossos es compromet a fer donació de 5.000 euros mensuals -60.000 euros anuals- a l’Ajuntament d’Eivissa per destinar-los íntegrament al Centre de Protecció Animal situat a Sa Coma.
El Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat ha publicat les noves Guies Gastroturístiques en les quals es fa un recorregut pels principals esdeveniments culturals i d'oci de les 15 ciutats, entre elles Eivissa, però tenint com a protagonista l'àmplia oferta gastronòmica que ofereix cadascuna d'elles.
La gastronomia d'Eivissa ha estat present, per primera vegada, a San Sebastián Gastronomika, un dels congressos gastronòmics més importants d’Espanya en una acció promocional a càrrec de l’Ajuntament d'Eivissa i Foment de Turisme.
L’Ajuntament d’Eivissa, juntament amb Foment de Turisme, han participat en la promoció gastronòmica de la ciutat al major dels congressos de cuina que se celebren en el panorama internacional, Madrid Fusión, que té lloc els dies 28, 29 i 30 de març. En aquesta acció promocional també hi col•labora Balearia amb el trasllat a Madrid de tot el producte fresc que s’ha utilitzat durant la ponència i posterior degustació.
