Febrer 12, 2025

ajuntamentdaltvila

La sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa acull l’exposició ‘En extinció’, una mostra col·lectiva sobre l’impacte humà en el medi ambient.

exposicióextincióLa sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa acollirà des del pròxim divendres 30 de setembre a les 19 hores i fins al 28 d’octubre l’exposició col·lectiva ‘En extinció’, una mostra de la Fundació Baleària amb l’associació Art amb B que recull obres de més de 50 artistes de l’arc mediterrani, la majoria procedents de les Illes Balears, sobre l’impact humà en el medi ambient.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa interposa 32 denúncies a conductors de Vehicles de Mobilitat Personal per incomplir l’Ordenança Municipal de Circulació

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha interposat 32 denúncies a conductors de patinets elèctrics per incompliments a l’Ordenança Municipal de Circulació que regula l’ús de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). Les infraccions es van detectar la setmana passada a controls ubicats a diferents punts del municipi.

La majoria de les denúncies han estat per no portar armilla reflectant; circular per la vorera i no respectar els semàfors en fase vermella.

Llegeix més...

100 quilos d'escombraries en la primera jornada de neteja del programa de conscienciació mediambiental ‘Viu la Posidònia’

pisodinianeteja1El programa ‘Viu la Posidònia’ de l’Ajuntament d’Eivissa ha començat aquest cap de setmana la seua sisena edició amb una jornada de neteja amb la qual s’han extret més de 100 quilos d’escombraries de la mar. El programa de l'Ajuntament d’Eivissa continua fins al 4 de desembre amb un ampli ventall d'activitats en la naturalesa, art, educació i degustacions gastronòmiques en 12 restaurants de la ciutat.

Llegeix més...

Createc '22 obre les inscripcions per a les jornades tecnològiques d’octubre.

createc1Les segones Jornades de Creativitat, Innovació i Tecnologia, Createc'22 han obert les seves inscripcions gratuïtes a través de la web districte07800.cat per a assistir a les ponències, debats i tallers de Createc Pro i Createc Jove, i per a sumar-se a la marató tecnològica Hackathon Createc '22. Les jornades, organitzades per l’Ajuntament d’Eivissa, comptaran enguany amb gairebé 70 experts en tecnologia.

Llegeix més...

Sa Nansa, El Corsario, Bibo by Dani Garcia i Kaixo, guanyadors de la II Gala de Premis Gastronòmics de la ciutat d'Eivissa

cetis


L’Ajuntament d’Eivissa també ha donat un reconeixement a la Confraria de Pescadors d’Eivissa i Formentera amb motiu del seu centenari.

L’Ajuntament d’Eivissa ha celebrat avui la segona edició del Premis Gastronòmics ciutat d’Eivissa, un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Turisme que va sorgir en 2021 amb l'objectiu de, d'una banda guardonar a la restauració per l'esforç i sacrifici dipositat en temps de pandèmia, i per un altre, valorar l'auge de la gastronomia a Eivissa, la seva qualitat i el servei dels restaurants de l'illa.

Enguany els premiats han estat Sa Nansa Eivissa, com a millor restaurant tradicional; BiBo by Dani García, com a millor restaurant conceptual; Kaixo com a millor restaurant de plats i platerets; i finalment, el restaurant El Corsario com a millor restaurant sostenible.

L'Ajuntament d'Eivissa també ha donat un reconeixement especial a la Confraria de Pescadors d’Eivissa i Formentera que enguany celebra el seu centenari.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha agraït als guardonats la dedicació i la aportació que fan a la ciutat d’Eivissa i ha assenyalat que ‘aquest premi és un segell de qualitat gastronòmica, però també heu de portar aquest segell amb la responsabilitat que correspon i ser exemplars en aspectes que van més enllà dels sabors, treballant com ja feis, en fer d'Eivissa una ciutat millor’.

Per la seua part, la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, ha recordat que ‘la ciutat d’Eivissa compta amb un sector gastronòmic meravellós i amb aquests premis volem fer-li, una vegada més, un homenatge. Els restaurants premiats són la representació de l’àmplia oferta gastronòmica que tenim al municipi: cuina tradicional, conceptual, de tapes i saludable. Uns guardons més que merescuts amb les que reconeixem a més de la qualitat, l’esforç per mantenir a Eivissa com referent gastronòmic’.

Els premiats han rebut com a obsequi un viatge a un dels congressos de gastronomia més importants del nostre país, San Sebastiàn Gastronomika, que celebrarà la XXIV edició del 2 al 5 d'octubre; una invitació al Congrés gastronòmic Madrid Fusión, del 23 al 25 de gener de 2023 i accés a tots els esdeveniments gastronòmics en els quals participa el Consistori.

El jurat d’aquesta segona edició dels Premis Gastronòmics ha estat compost per: Antonio Beneyto (Vocal de la Reial Acadèmia Gastronòmica d'Eivissa i Formentera), Andrés Rodríguez (President de Spainmedia, Revista Forbes i Tapes), Yolanda Torres (Acadèmica de la Reial Acadèmia Gastronòmica d'Eivissa i Formentera), i Ruth Alejandre (Periodista gastronòmica C.E.O. i fundadora de GastroGurú).

{fastsocialshare}

Últimes notícies
Nombre d`articles:
4343
Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16
Videonotícies
Nombre d`articles:
109
Notícies GCPHE
Nombre d`articles:
175