Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE a FiturEl Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat Espanya i Turespaña han presentat avui a FITUR el Pla operatiu 2021 que inclou la promoció als principals mercats emissors internacionals.

Les Ciutats Patrimoni i Turespaña realitzaran accions promocionals conjuntes a Bèlgica, Alemanya, Singapur, Tòquio, Londres, Lisboa, Mèxic, Corea del Sud i Miami, entre altres destinacions. Les Ciutats Patrimoni han presentat avui el Pla d'Acció amb Paradors, que inclou la promoció i la comercialització conjunta i la creació de nous productes. Avui s'ha celebrat la primera Assemblea de l'any, presidida per l'alcalde de Salamanca, que ha aprovat el Pla Operatiu de Turisme i el pressupost del Grup per al 2022.

Madrid, divendres 21 de gener del 2022.- El president del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i alcalde de Salamanca, Carlos García Carbayo, ha presentat avui el pla d'acció 2021, juntament amb el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, per a la promoció de les 15 ciutats espanyoles amb el segell Unesco als principals mercats internacionals d'Europa, els Estats Units i l'Àsia. La presentació d'aquest pla ha tingut com a escenari l'estand de Turespaña a FITUR i a l'acte han assistit alcaldes i alcaldesses de les ciutats, que també han participat a la presentació del pla d'acció 2022 amb Paradores i abans a la primera Assemblea general del Grup , en què s'ha provat el pressupost de 2022 i el pla operatiu de turisme.

Segons ha explicat García Carbayo, “afrontam el 2022 amb un potent calendari de promoció al mercat internacional. El conveni amb Turespaña inclou que estarem a les fires internacionals de Berlín, París, Singapur, Jata i Londres. A més, també durem a terme presentacions específiques de les 15 ciutats, en col·laboració amb Turespaña i Paradores, a Lisboa; Mèxic, Japó i Corea del Sud, a més de Miami i l'Haia”.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa en pdf

Wpp