abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

burullL’Ajuntament d’Eivissa col·labora amb les festes del barri de Cas Serres organitzant els concerts de Manzanita i David Barrull, que tindran lloc aquest cap de setmana.

El regidor de Festes, Participació i Barris, Francisco José Torres Haro, ha explicat que l’Ajuntament d’Eivissa estrenarà aquest cap de setmana a Cas Serres una nova col·laboració amb les associacions de vesins per dinamitzar les festes de barri. “Comencem a Cas Serres aquestes noves col·laboracions amb les associacions de vesins per ampliar els programes de festes dels barris i donar-los un major suport institucional”, ha explicat el regidor de Festes, Participació i Barris de l’Ajuntament d’Eivissa.  

El divendres el cantant Manzanita actuarà al Parc Marià Villangómez a les 22.30 hores i dissabte, a la mateixa hora, David Barrull.  

manzanita

 

 

 

 

 

Per una altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa recorda que aquest divendres, a les 21 hores, conclou el cicle Nits al Baluard amb el concert ‘Coplas y tangos’, a càrrec de Rocío Osuna, Elvira Ramón y Lucía Herranz. L’ubicació és la mateixa, el baluard de Sant Pere.   

 

nitsal

 

 

 

 

 

 

Wpp