Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa Policia Local d'Eivissa ha interposat aquest cap de setmana un total de 63 denúncies per incomplir les mesures de seguretat establertes per fer front a la COVID-19. La majoria de les sancions, 44, han estat per vulnerar l’horari de limitació de la mobilitat nocturna, establert entre les 23 i les 6 hores.

Algunes d’aquestes infraccions s’han detectat a una botellada al passeig de ses Pitiüses, el dissabte. Els agents han intervingut a una reunió a les 23.30 hores on s’ha denunciat a set persones per vulnerar el toc de queda. A més, s’han interposat set denúncies per consumir alcohol a la via pública.

La Policia Local també ha intervingut, dissabte a les 22.30 hores, a un altra botellada al mirador de Marina Botafoch on s’han interposat quatre denúncies per consum d’alcohol a la via pública.

Els agents també han aixecat 15 actes per no fer ús de la mascareta i altres quatre per altres infraccions relacionades amb les mesures anticovid durant el cap de setmana.

Altres actuacions

Durant el cap de setmana la Policia Local d’Eivissa ha detingut a més a un home de 36 anys per un presumpte delicte de falsedat documental. Els fets han ocorregut dissabte a les 20.40 hores, quan una patrulla ha observat un turisme estacionat sobre la vorera al carrer Astúries.

Els agents denuncien el vehicle i sol·liciten el servei de grua perquè el retiri. En aquest moment apareix el propietari que justifica els fets dient que tenia permís per a aparcar en aquell espai i mostra a la Policia Local un permís. La policia el comprova i ha observa, amb una llum ultraviolada, que la documentació diferia de les característiques tècniques formals respecte a un document legal, per la qual cosa procedeixen a la seua detenció.

Durant el cap setmana, la Policia Local d’Eivissa també ha intervingut en una altra actuació, juntament amb la Policia Nacional, on hi ha un home investigat. Els fets han ocorregut la passada nit, a les 3.30 hores al carrer de Pere Francès, quan una patrulla de Policia Nacional observa com un conductor d’un turisme circulava contra direcció per aquesta via.
Els agents li han donat l’alt i han comprovat que presentava símptomes de trobar-se baix els efectes de l’alcohol, per la qual cosa han requerit la presència de la patrulla d’Atestats de la Policia Local d’Eivissa.

L’home s’ha negat a realitzar la prova d’etilometria i ha estat imputat tant per negar-se a la realització de proves reglamentàries com per conduir baix la influència de begudes alcohòliques, al presentar símptomes.

Wpp