abril 26, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc de s'IllaLa regidoria de Vies Públiques ha començat les obres d'instal·lació d'ombres al Parc de s'Illa. Amb aquesta intervenció, l'Ajuntament d'Eivissa, preveu instal·lar un total de 270 metres quadrats d'ombra que abasta les principals zones de joc.

Per a dur a terme aquest projecte, s'ha realitzat un disseny d'ombres, a través de grans estructures, inspirades en la forma de creixement de les figueres a la Mediterrània.

Mitjançant puntals s'aconsegueix que les branques de la figuera creixin de forma horitzontal, generant sota el sostre vegetal, un espai d'ombres i fresc a l'estiu. En aquest projecte, es plantegen tres instal·lacions sobre la zona de jocs, on a partir de la branca central, s'instal·laran els mòduls i a diferents altures, es col·locarà el teixit de malla oberta, en colors verds i crus. El projecte preveu 270 metres quadrats d'ombra nova.

En aquests moments 's'han iniciat les feines de cimentació de l'estructura amb 16 pilars. El termini d'execució de les obres és d'un mes, temps durant el qual el Parc de s'Illa romandrà tancat al públic. El pressupost és de 48.397,51 euros amb IVA inclòs.

El Parc de s'Illa, amb més de 3.000 m2, es va construir amb un procés participatiu en el qual van participar els infants de les escoles dels voltants, amb un model evolutiu de parc seguint les conclusions d'aquest procés participatiu realitzat per les regidories de Vies Públiques i d'Educació, a través del Pla Municipal de la Infància i l'Adolescència de la ciutat d'Eivissa.

Wpp