Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dalt VilaL’Ajuntament d’Eivissa estarà present, a partir del divendres 11 de juny, i durant tot el cap de setmana, a Dènia promocionat, juntament amb Baleària i Foment de Turisme, la destinació d’Eivissa com a ciutat patrimonial.

Aquesta mateixa acció promocional es durà a terme els pròxims caps de setmana a la ciutat de València i a Alacant, destinacions amb les que la ciutat d’Eivissa està connectada via marítima.

Per a la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, enguany estem treballant en la promoció de la nostra ciutat amb les destinacions amb les que tenim connexions directes via aèria o marítima, per tal d’impulsar el turisme nacional durant l’estiu i la tardor. Per això és important incidir en les reunions que tindrem amb una vintena d’agències de viatge per tal de promocionar la nostra ciutat com a destinació propera i que ofereix un viatge per les emocions i la possibilitat de gaudir d’una amplia oferta de restauració, comercial i d’activitats a l’aire lliure’.

Aquesta és una acció proposada dins les taules de treball del Pla Estratègic de Turisme en el que també hi col·laboren Baleària i Foment de Turisme, i de la que s’extreu en les seves conclusions la importància de la promoció nacional de la ciutat d’Eivissa, especialment durant els pròxims mesos.

La promoció turística a Dènia s’iniciarà el dia 11 de juny a càrrec de la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, el gerent de Foment de Turisme, José Antonio Marí, i el responsable d’estratègia de Vendes de Baleària, Jorge Raheb que explicaran davant una vintena d’agències de viatge la destinació de la ciutat d’Eivissa. Es presentarà el vídeo promocional així com l’agenda d’esdeveniments previstos fins a finals d’any. L’acte es realitzarà a la Sala Jauja de Baleària al Port.

Durant el cap de setmana s’instal·larà una carpa promocional al passeig Candida Carbonell 12 a Dènia, que estarà atesa per personal de la Oficia de Turisme d’Eivissa, i en a que en lliurarà material promocional i es realitzarà un sorteig de bitllets, a càrrec de Baleària, per tal de viatjar a Eivissa. També es repartiran regals promocionals amb el Joc de la Posidònia.

La regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, mantindrà una trobada institucional amb l’alcalde de Dènia, Vicent Grimalt, per a intensificar aquesta acció promocional i col·laborar en la promoció de Dènia també a la ciutat d’Eivissa.

Wpp