Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

World RobotLa competició internacional de robòtica educativa tendrà lloc el pròxim diumenge 26 de juny. Els equips participants s’han format als cursos de robòtica que es realitzen com activitat extraescolar dins l’oferta educativa del C-19.

El poliesportiu d’Es Pratet acollirà el pròxim diumenge 26 de juny el torneig local de la World Robot Olympiad (WRO), una competició internacional d’alt nivell en robòtica educativa. Aquest és el sisè any que es celebra a l’illa aquest esdeveniment, organitzat pel Club de Robòtica Educativa d’Eivissa amb el suport de les regidories d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa.

Els equips participants s’han preparat durant el tercer trimestre del curs escolar dins dels cursos de robòtica que es duen a terme com activitat extraescolar al Centre de Creació Jove C-19 de l’Ajuntament d’Eivissa.

El torneig se celebrarà entre les 11 i les 14 hores i estarà obert al públic. A ell participaran joves d’entre 7 i 15 anys que podran mostrar el seu enginy tant en construcció com en programació a través de diferents reptes Elementary i Junior utilitzant per això únicament peces de Lego.

A més, enguany s'introdueix una nova categoria, únicament d'àmbit local, que intenta estimular aquest tipus de reptes en els joves que acaben d'iniciar-se en el seu primer any. Aquesta categoria, denominada myStart, és ideal perquè els col·legis comencin a participar d'una forma més accessible i sense la restricció de l'ús únic de Llec, obrint-se així a qualsevol material i plataforma.

Els guanyadors i guanyadores a ambdues categories aniran al torneig nacional, organitzat per la Fundació EducaBOT, encarregada d’aquest esdeveniment a Espanya i que enguany es realitza a Jaén al mes de setembre. Els reptes de la competició es centraran en la interacció dels robots i humans, i com ens poden ajudar.

Per a més informació sobre el torneig es pot consultar la pàgina web www.wroboto.es.

Wpp