abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

rutescicloL’Ajuntament d’Eivissa, a través del Patronat d’Esports, posa en marxa a partir d’aquest diumenge 20 de novembre el programa de rutes de senderisme i rutes cicloturistes amb el que hi ha previstes 9 rutes amb bicicleta i 7 a peu per diferents zones del municipi entre els mesos de novembre de 2022 i maig de 2023. Aquestes rutes estan pensades perquè les puguin realitzar qualsevol persona amb un mínim de nivell de condició física, a partir de 12 anys. Es tracta d’un programa de rutes ludicoesportives guiades amb el suport de monitors i monitores. El ritme de les activitats és tranquil perquè tothom gaudeixi del paisatge a la vegada que es practica exercici en companyia d'amics i familiars.

Aquest diumenge, 20 de novembre, tindrà lloc la primera ruta de senderisme amb sortida des de la piscina municipal de Can Misses cap al Torrent d’en Capità, Pedrera de ses Canyes i Cementeri Nou, amb tornada a Can Misses. Un recorregut d’11,5 kilòmetres amb dificultat mitjana.

Les inscripcions es poden realitzar fins a les 14 hores del divendres anterior a la ruta en les piscines de Can Misses i d’Es Viver (a la tarda, només en Es Viver). La quota d'inscripció és de tres euros per anticipat i de cinc si es realitza el mateix dia de la sortida. Les places estan limitades a 100 persones participants. 
La següent ruta prevista, el diumenge 27 de novembre és una ruta cicloturista de 27 kilòmetres amb nivell de dificultat fàcil des d’Eivissa a ses Salines i Cap des Falcó, i l‘11 de desembre hi ha una altra ruta amb bicicleta fins a es Codolar, de 28 kilòmetres i també amb dificultat fàcil. Al mes de desembre hi haurà a més una ruta senderista diumenge 18, amb sortida des de la piscina d’es Viver a les 9.30 hores cap a ses Salines.

Al mes de gener, la ruta de cicloturisme serà el diumenge 22, des d’Eivissa fins a Santa Gertrudis, amb una distancia de 26 kilòmetres i la ruta senderista serà diumenge 29 de gener des del parking del Club de Campo, es Rafal Trobat, sa Carroca. Una distancia de 12 kilòmetres amb nivell de dificultat alt.

Durant febrer, diumenge 5, hi haurà una ruta cicloturista a Sant Rafael amb una distancia de 22 kilòmetres amb desnivell de 473 metres i un nivell de dificultat fàcil, menys una pujada nivell mitjà; i el dia 12 de febrer, es realitzarà una ruta senderista a Es Broll.

En el mes de març, el programa té previst dues rutes de cicloturisme: diumenge 5 d’Eivissa a sa Serra Grossa (Infern), de 30 kilòmetres i nivell mitjà, i el dia 26 de març a Sant Josep, amb 40 kilòmetres de distància; i una altra de senderisme amb sortida des de la piscina de Can Misses, Cala Llenya, cala Nova, es Canar, cala Martina, s’Argamassa i Santa Eulària, amb una dificultat mitjana, diumenge 12 de març.

Durant el mes d’abril, hi haurà una ruta cicloturista el dia 2 cap a Cala Espart, amb una distància de 25 kilòmetres i el diumenge 22 d’abril, una ruta de senderisme a la posta de sol a cales de Sant Josep.

El programa finalitzarà al mes de maig amb rutes de senderisme i de cicloturisme amb una volta a Formentera, dividida en tres etapes.

Les persones interessades poden ampliar la informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant a la piscina municipal d’Es Viver al 971 397 600 ext. 24321; i a la piscina municipal de Can Misses al 971 397 600, ext. 24311.

Rutes Senderisme 2022-2023

Rutes Cicloturisme 2022-2023

Wpp