L'Ajuntament d'Eivissa porta els sabors de la mar a Madrid Fusión 2020
La gastronomia d'Eivissa estarà present en la XVIII Edició de Madrid Fusión, el certamen internacional de gastronomia que es celebrarà del 13 al 15 de gener a Madrid. La Confraria de Pescadors, juntament amb els plats tradicionals del restaurant Sa Nansa i la cuina creativa amb producte local de Sushiya Aoyama, seran protagonistes en la difusió de l'oferta gastronòmica de la ciutat per al 2020, que inclou un ampli calendari d'esdeveniments al llarg de l'any, on els béns Patrimoni de la Humanitat, la Posidònia, la sostenibilitat i el producte local són les claus que diferencien a Eivissa de qualsevol altra destinació.
L'Ajuntament porta fins a l'estand del Consell d’Eivissa a Madrid Fusió a la Confraria de Pescadors, pionera en la defensa de la sostenibilitat al Mediterrani. Precisament dos de les espècies més representatives d'Eivissa, el gerret i la tonyina, seran protagonistes de les degustacions que oferirà Pedro Tur, xef del restaurant Sa Nansa.