abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

brigadaembel1L’Ajuntament d’Eivissa ha unificat el personal de manteniment i format una brigada d’embelliment i millora continua per donar resposta d’una forma més efectiva i eficaç a les necessitats del municipi. 

En concret, aquesta nova brigada d’embelliment i millora continua està formada per un total de vuit operaris municipals, que aniran uniformats i treballaran de forma conjunta, en equip, per actuar de forma més coordinada, proporcionant una resposta més efectiva i ràpida.  

A més, l’equip estirà supervisat per un coordinador qui marcarà les prioritats i directrius i distribuirà la càrrega de feina amb l’objectiu de solucionar com més aviat millor les incidències que es registrin als edificis municipals.  

“L’objectiu d’aquesta nova brigada de l’Ajuntament d’Eivissa és optimitzar els nostres recursos, posant a l’abast dels operaris tots els mitjans i vehicles disponibles, obtenir un major rendiment i millorar l’organització i distribució de la feina entre aquests operaris municipals”, ha explicat Jordi Grivé, quart tinent d'Alcalde , responsable de l’Àrea d'Embelliment i Transició Energètica i regidor de Medi Ambient, Neteja i Edificis.  

Wpp