abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

canbotinareunioCan Botino ha acollit aquest dijous de tarda una reunió de coordinació entre representants del Tribunal de Comptes (TC) i de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears (SCIB) prèvia a la jornada que es desenvoluparà avui divendres a Eivissa, titulada ‘La responsabilitat comptable i una aproximació a la consolidació dels estats financers a les entitats locals’.
A continuació, l’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, ha donat la benvinguda institucional a Can Botino als membres de la Sindicatura de Comptes i del Tribunal de Comptes. “El paper del Tribunal de Comptes i de la Sindicatura de Comptes és crucial per la finalitat aconseguir una millor administració dels fons públics i per la consolidació de l'estat democràtic de dret a què es refereix la Constitució espanyola”, ha manifestat Triguero.
Posteriorment, Triguero i els membres del TC i del SCIB han mantingut una trobada amb representants municipals de la resta d’ajuntaments de l’illa i del Consell de Formentera.
 

Wpp