abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Amb motiu del Dia de les Illes Balears, la conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural del Govern de les Illes Balears ha organitzat una sèrie d’activitats per totes les illes. La Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local organitzarà una sèrie de tasts per diversos municipis de les Balears amb el vi com a protagonista. El dissabte 2 de març, a les 12 hores, està prevista la degustació a Eivissa, al Claustre de l’Ajuntament de la capital de l’illa.

El director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, ha explicat que «el que pretenem amb aquesta activitat és que la gent tasti i conegui el vi que es fa a les illes veïnes». És a dir, en les degustacions de Mallorca s’hi tastaran vins de Menorca, Eivissa i Formentera; a Eivissa s’hi tastaran vins de Mallorca, Menorca i Formentera, i així successivament a la resta de les illes. Els tasts seran dirigits per prestigiosos sommeliers com Josep Johué, Pep Lluís Llabrés, Tòfol Reus, Marga Amat o José Escalona.

En concret, a Mallorca hi ha previstes quatre degustacions. Dijous dia 29 de febrer, a les 18 hores, el tast tindrà lloc a Deià, a la sala Antoni Vives del Centre Cultural Sa Tanca. Divendres dia 1 de març, hi haurà dos tasts: un a sa Pobla, a les 12 hores, al Museu Can Planes, i un altre al Centre Cultural Espai 36, a Sant Llorenç des Cardassar. Dissabte dia 2 de març, hi haurà una degustació a Sineu, al claustre de Sant Francesc, a les 12 hores.

Quant a Menorca, el tast tindrà lloc dissabte dia 2 de març, a les 12.30 hores, al Centre d’Art i Cultura Ca n’Àngel, des Mercadal. A Formentera, el tast de vi serà diumenge dia 3 de març, a les 12 hores, al Centre Artesà Antoni Tur «Gabrielet», de Sant Francesc. Tots els tasts tenen places limitades (màxim 30 persones). Per a inscriure's s'ha de fer la sol·licitud prèvia a través del següent enllaç: forms.gle/mMpSqWqh77YA1XLs5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp