Juny 26, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L’alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafael Triguero; la primera tinent de batle i regidora de Recursos Humans, Gema Marí, i la directora insular del SOIB a Eivissa i Formentera, Dolors Roig, han donat aquest matí la benvinguda a les 12 persones joves que s'han incorporat avui a la corporació municipal de la capital de l'illa amb motiu del programa SOIB JOVE: Qualificats - Entitats Locals 2024.

El projecte ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals, amb una inversió de 462.038,90 euros i 319.317, 47 d’aportació de l’Ajuntament d’Eivissa.
L’objectiu del programa és la contractació amb una duració d’un any, de persones joves desocupades, majors de 18 i menors de 30 anys, que reuneixin els requisits per poder firmar un contracte formatiu per l’obtenció de la pràctica professional adequada al nivell d’estudis o de formació cursada.

El passat 14 de maig ja es van incorporar 5 persones joves amb formació en les següents titulacions:

-2 Formació Professional Superior en Educació Infantil.
-1 Doble grau en Administració d’Empreses i Turisme.
-2 Grau en Administració i Direcció d’Empreses.


En concret, aquest dijous 6 de juny s'han incorporat a l'Ajuntament d'Eivissa, a través del programa SOIB JOVE: Qualificats-Entitats Locals 2024, 7 persones joves titulades en:

- 1 Doble grau en Enginyeria Mecànica i de Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte.
- 1 Grau en Magisteri en Educació Primària
- 1 Grau en Economia
- 1 Grau en Ciències Polítiques i Administració Pública
- 1 Grau en Administració d’Empreses
- 1 Grau en Turisme
- 1 Grau en Comunicació Audiovisual

{

sinimagen

 

 

 

 

Wpp