Setembre 30, 2024

ajuntamentdaltvila

Es tracta d’una llista amb les activitats esportives que es podran dur a terme a les instal·lacions municipals de la Ciutat

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa presenta la Guia d’esports de la temporada 2024/2025, una llista de 32 pràctiques esportives tant individuals com d’equip que es duran a terme a les instal·lacions municipals del municipi.

L’objectiu d’aquest document és el de informar a les famílies de tota l’oferta esportiva que ofereix l’Ajuntament, les activitats que es duran a terme, a on i al grup d’edat a la que va dirigida cada una d’aquestes activitats.

Ana Ferrer, regidora d’Esports de la capital eivissenca, ha manifestat que l’esport és per tothom, per això a la guia es podran veure els esports més populars como ara el bàsquet, futbol o natació, com d’altres menys practicats com l’escalada, la lluita olímpica o el tir amb arc. A més, fent èmfasi a la inclusió dins l’esport “des de la regidoria hem treballat per a tenir una oferta d’esports adaptats. L’esport és beneficiós en tots els seus aspectes per això volem que la seva pràctica sigui accessible per a tothom” ha manifestat la regidora d’Esports. D’aquesta manera l’Ajuntament d’Eivissa anima a la ciutadania a que s’animin a practicar esport. “L’oferta que proposa el Consistori és àmplia i segur que tothom troba una disciplina que s’adapti als seus gustos i capacitats”, ha conclòs Ferrer.

Attachments:
Download this file (GuiaDeportivaEivissa2024.pdf)Guia Esportiva 2024-2025[Guia Esportiva 2024-2025]4319 kB