Octubre 01, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquesta exposició, organitzada per la Fundació Baleària, es fa cada any amb diferents temàtiques i hi participen diversos artistes de les Illes Balears, la Comunitat Valenciana, Ceuta i Melilla

Aquest dimecres, dia 2 d’octubre, la Sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa inaugurarà la VII Edició de l’exposició col·lectiva "Els viatges dels Baleàrics", organitzada per la Fundació Baleària i que té l’objectiu de fomentar l’intercanvi cultural entre les regions de diferents racons de la mar Mediterrània.

Cada any canvia el tema de l’exposició i aquest 2024 les obres aniran enfocades a compartir la visió que té cada artista sobre el viatge. Els viatges dels Baleàrics convida a fer un viatge emocionant a través de les obres de 16 artistes de la costa mediterrània: Mallorca, Menorca, Eivissa, la Comunitat Valenciana, Ceuta i Melilla.

Els artistes eivissencs que formen part d’aquesta exposició són Patricia Boned i Aphon Hengcharoen i gràcies a ells i a la resta d’artistes enguany el públic explorarà costes desconegudes, transitarà pels camins de la vida, anhelarà el destí i enyorarà l’absència.

L’Ajuntament d’Eivissa i la Fundació Baleària conviden a tothom a la inauguració que es farà dimecres a les 20 hores a la Sala refectori (Plaça d’Espanya, 1, Dalt Vila) i espera que tothom la pugui visitar fins al dimarts dia 29 d’octubre i així gaudir de pintura en diferents tècniques, fotografia, collage i art tèxtil. L’Ajuntament d’Eivissa també agraeix que un any més la Fundació Baleària hagi continuat endavant per a la realització d’aquesta exposició.